Se på kort

skalmuring 

gav 26 virksomheder i dette område

Murerfirmaet Frits Petersen. Vemmelev ApS

Enghavevej 884241 Vemmelev
logo

Murerfirmaet Frits Petersen er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Vi løser opgaver for både landbruget, industrien og private og for offentlige såvel som private bygherrer. Ingen opgave er for stor eller for lille. Uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!

Tømrer- Og Snedkerfirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S

Skibevej 74930 Maribo
logo

Byggefirmaet Henrik Lund Lauridsen A/S i Maribo er et ungt og kernesundt firma med over 30 års erfaring indenfor fagene tømrer / snedker, murer, maler og entreprenørarbejde og er altid opdateret med den nyeste udvikling indenfor byggeriet og kender de krav, der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Derfor klarer vi alle opgaver lige fra udskiftning af et vindue til totalentrepriser.

Murerfirmaet Hassing ApS

Vestermarksvej 289280 Storvorde
logo

Murerfirmaet Hassing ApS er et firma hvor der ikke er langt fra øverste led til der hvor arbejdet udgøres. Vi udfører alt inden for murer- og kloakarbejde, nybygninger, tilbygninger, badeværelser, renovering af kirker, belægning samt nedsivningsanlæg - nyt såvel som reparationer. Vi sætter kvaliteten i centrum. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Murermester Hartmut Hilgers Eftf. ApS

Haderslevvej 376200 Aabenraa
logo

Hartmut Hilger ApS kender sit murerhåndværk. Vi følger løbende med i udviklingen inden for byggeriet og kender de krav der stilles til moderne byggeri, hvor både kvalitet og individuelle løsninger er i højsæde. Vi løser alle former for bygge- og reparationsarbejde, hvad enten opgaven er lille eller stor, giver vi garanti for hurtig, grundig og effektiv service. Vi overholder vores aftaler og efterlader ingen spor, andet et godt og veludført arbejde. Kontakt os i dag.

J.Sam-Byg

Jels Vestergade 346630 Rødding

Det' Mureren Jesper Nørager ApS

Toftevej 333250 Gilleleje
logo

Murermester med mange års erfaring. Vi leverer alt indenfor dit private byggeprojekt. Udskiftning af fuger i dit murværk. Facaderenovering. Efterisolering. Vi leverer også til erhverv.

Kaj Bisgård ApS

Tingager 19530 Støvring
logo

Hos Kaj Bisgård løser vi stort set alle opgaver inden for jord-, beton-, kloak- og murerarbejde både for private, offentlige og erhvervskunder. Med 35 års erfaring fra branchen kan vi i kombination med dygtige medarbejdere og de nyeste teknologier og moderne materiel tilbyde den enkelte kunde den mest optimale løsning inden for vores fagområder. Vi tilbyder en professionel håndtering og udførelse af projekterne, og vi lægger stor vægt på tillid, samarbejde, effektivitet og fleksibilitet.

Tommy Albers Murerfirma

Almstrupvej 696360 Tinglev

Tommy Albers murerfirma er murer og har deres daglige gang i Aabenraa og omegn. Vi er et alsidigt murerfirma, hvilket gør os i stand til at løfte en lang række opgaver for vores kunder. Har du brug for hjælp til renovering, betonarbejde, kloakker, nybyggeri eller noget helt andet, så skal du ikke tøve med at kontakte os.

Murerfirmaet Glenn Østergaard

Kildsigvej 136971 Spjald
logo

Murerfirmaet Glenn Østergaard udfører alle opgaver indenfor traditionelt murerarbejde, nybyggeri, ombygning og renovering og er et murerfirma med et højt serviceniveau, hvor kvalitet og detalje sættes i højsædet. Skriv en mail eller ring for nærmere oplysninger.

Mike Brodersen Murerforretning ApS

Nørregade 246240 Løgumkloster
logo

Hos Mike Brodersen murerforretning er du i gode hænder. Vi er et lille firma, men vi har en stor faglig stolthed. Og vi er ikke tilfredse, før vores kunder er tilfredse. Vi arbejder både for private og for virksomheder, og vi laver både den lille reparation af murværket, det nye badeværelse og den store totalentreprise. Uanset opgavens størrelse er alle kunder vigtige for os.

Madsen Boligbyg

Violvej 37870 Roslev
logo

Madsen Boligbyg, ejet af murermester Brian Nguyen Madsen siden 2018.Jeg har mange års erfaringer inde for murer- tømrerfaget og kan derfor se løsningsorienteret fra begge vinkler. Dette vil sparer kunden for ventetid mellem entrepriserne, da flere opgaver kan udføres af UT.Jeg løser opgaverne med høj kvalitet og faglig stolthed, i samarbejde med kunden. Ydermere er jeg jordnær og samarbejdsvillig og vægter kundetilfredsheden højt.

Murermester Kim O

Kuskgårdsvej 239381 Sulsted
logo

Vi udfører alle former for mureropgaver.

Murermester Peer Gravsen

Ruten 8A, 1. sal., 1 sal. sal.2700 Brønshøj
logo

Murermester Peer Gravsen har mere end 60 års erfaring indenfor branchen.Vi er Medlem af Dansk Byggeris Garantiordning. Peer Gravsen er et alsidigt firma, der udfører alle opgaver inden for murerfaget. Jeg foretrækker at arbejde med rene kalkmørtler/juramørtel i forbindelse med renoveringer og omforandringer det giver den største smidighed i byggeriet.

Tømrermestre H.C. Jensen & Søn ApS

Ellevej 34700 Næstved

Chudy Byg

Sludstrupvej 34200 Slagelse

Green House A/S

Sundsholmen 39400 Nørresundby

Poul Nørgård Larsen

Hovedgaden 187752 Snedsted

TH Udlejning

Brønderslev Alle 1082770 Kastrup

Entreprenør Frede Vest Hansen ApS - V/ Niels Larsen

Præstehøjen 44872 Idestrup

Murermester Lars Svensson

Kongens Vænge 189A3400 Hillerød

Denges Murerfirma ApS

Lars Nielsens Vej 61A7330 Brande

Murermester Nørgaard

Vendsysselvej 16, 2. sal. th2720 Vanløse

N.C. Ransborg´S Eftf. A/S

Egebjergvej 217830 Vinderup

Murermester Michael Palle ApS

Varbjergvej 355464 Brenderup Fyn

Murermester Allan Vester

Krogagre 228240 Risskov