Se på kort
Møllevej 544040 Jyllinge

5 (1)

Vi løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, tagarbejde, renovering m.m. og vores arbejdsområder spænder vidt fra traditionelle tømrer- og snedkeropgaver til fag- og hovedentrepriser. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringtider. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Mågevej 84040 Jyllinge

Vi er et professionelt team af tømrere med mere end 15 års erfaring. Vores ekspertise spænder bredt, og vi udfører alle former for tømrerarbejde, uanset størrelsen.

Vænget 44520 Svinninge

Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra Roskilde.

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

Holmevej 313670 Veksø Sjælland

Tømrer- og snedkerfirmaet Brejner Byg, blev grundlagt af Benjamin Brejner i januar 2003, der også uddannet energivejleder. Firmaet har et højt ambitionsniveau og arbejder målrettet mod god kvalitet og godt håndværk, samtidig med at en god dialog mellem håndværker og kunden opretholdes. Vi løser opgaver for store og små erhvervsvirksomheder, for offentlige institutioner, boligforeninger og private husejere. Vil du vide mere eller ønsker du et uforpligtende tilbud så kontakt os.

Tjærebyvej 61A4000 Roskilde

5 (1)

Kvalitet og god service er en æressag, og vi tager gerne opgaver, der kræver specialløsninger. Kontakt os for mere information.

Svogerslev Hovedgade 334000 Roskilde

Roskilde Vinduescenter er en del af tømrer- og snedkervirksomheden Michael Donstrup, som har leveret vinduer i Roskilde og omegn, og har mere end 25 års erfaring indenfor ombygninger og renovering af boliger. Se mere på vores hjemmeside.

Smedeland 32600 Glostrup

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Roskilde.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Køgevej 2064000 Roskilde

Mangler du et lille, stort eller rundt sidebord i træ? Måske er du på udkig efter flere sideborde eller lamper?Snedkertraditioner med et tvist, så du kan få et møbel lige efter dit hoved hos dansk møbeldesigner i Roskilde.Vi ser frem til at høre fra dig, og fortæller gerne om vores forskellige sideborde, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Besøg vores showroom.