sparring 

gav 74 virksomheder i dette område

Parallelvej 48751 Gedved

Med coaching får du hjælp til at blive mere afklaret ift., hvad du vil, og hvordan du opnår det på en balanceret måde i relation til dine omgivelser. Coachingen øger således din velvære og livskvalitet.Coaching er en læreproces, og hjernen er mere modtagelig for læring i en afslappet tilstand. En coachingsession kan derfor efter eget valg suppleres med mentaltræning (nedslag eller pauser i samtalen), som medvirker til, at du kommer fra tanke til beslutning og ikke mindst handling.

Skolestræde 4A, 1. sal.8800 Viborg
logo

Konsulent på hjerneskadeområdet.Undervisning, sparring og supervision til fagpersonale.Neuropædagogik og neurorehabilitering.

Sætervej 99520 Skørping
logo

Ønsker du at åbne og udvikle din intuition og dine psykiske evner? Ønsker du at skabe en forretning, som er i harmoni med din essens? En forretning du ELSKER at drive – hvor lethed, nydelse og rigdom er din hverdag? Hos by SOUL lærer du din spiritualitet at kende. Du lærer at bruge dine psykiske evner og drive forretning fra en dyb forståelse af- og forbindelse med din sjæl og den energetiske verden.Sammen lægger vi en strategi for din forretning, som matcher dit autentiske væsen. Velkommen!

Vestsjællandscentret 10A, 2. sal.4200 Slagelse
logo

Er du havnet i en vanskelig situation? Jeg tilbyder individuel rådgivning og terapi til private, herunder børn, unge og voksne, samt kurser, supervision og rådgivning til professionelle i kommuner, regioner, skoler og dag- og døgninstitutioner. Ring for en personlig og uforpligtende samtale.

Jernbanegade 34D3480 Fredensborg
logo

Hos regnskabsvirksomheden Pivot Partner tilbyder vi at stå for økonomistyringen i din virksomhed. Så kan du koncentrere dig om din kerneforretning og vil altid have et godt økonomisk overblik. Vi deler hus med Finanshuset i Fredensborg og har derfor redskaberne lige ved hånden, hvis du skal kombinere din virksomheds- og privatøkonomi.

Skovvænget 218654 Bryrup

I mange SMV´er er der ikke behov for en fuldtids HR-ansat.Men det betyder ikke, at lederne ikke har brug for sparring til at skabe motivation og trivsel i en travl hverdag. Og det kan gøres med simple værktøjer, som er nemme at bruge i en travl hverdag.Med mig ved jeres side, har I mulighed for at få den rette HR-sparring, i det omfang I har brug for. Jeg tilbyder alt fra workshops af én dags varighed, til et længerevarende samarbejde på større opgaver.

Egilsvej 93600 Frederikssund
Bøgevej 67700 Thisted
Hertug Hans Vej 16400 Sønderborg
Søndre Strandvej 10, 2. sal.3000 Helsingør
Gudumkærvej 407400 Herning
Gammel Landevej 298380 Trige
Jacob Møllersgade 4, 2. sal.9560 Hadsund
Mosegårdsparken 58380 Trige