Ruteplan

specilaiter

gav 3 firmaer
Kort
 • Langgade 8, Tranebjerg
  8305 Samsø
  Vis ruteplan
  86 59 07...
  Vis nummer
  (2
  Lukket
  Blomsterbutikken Gartner Jørgensen har mange års erfaring med både med traditionel og moderne blomsterbinderi. Vi kan bl.a. tilbyde buketter, begravelsesbinderi, bryllupsbinderi, plantearrangementer, vin og chokolade, gaver m.m. Hos os kan du hurtigt og nemt bestille buketter, sammenplantninger, begravelsesbinderi m.m., enten til udbringning eller afhentning. Læs nærmere på vores hjemmeside.
 • Gl Vardevej 189
  6715 Esbjerg N
  Vis ruteplan
  75 45 01...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi er 6 "bindegale" piger ansat i forretningen, der har eksisteret i 9 år. Vi satser på kreativitet, service og friske varer. Vi er meget dygtige til at lave flotte specielle arrangementer, hvor der både kan indgå vin og chokolade. Vi forhandler økologisk chokolade fra Mølle Skovly, der ganske enkelt smager fantastisk, samt et udvalg af 4 speciel øl. Vi laver også meget flot og anderledes begravelsesbindere, kistedekorationer, kranse, båredekorationer, hjerter, kors samt bårebuketter.
 • Nordre Fasanvej 77
  2000 Frederiksberg
  Vis ruteplan
  38 88 06...
  Vis nummer
  Lukket
  Vi er en kvalitetsbevidst blomsterbutik på Frederiksberg, der udfører opgaver inden for både traditionelt og alternativt binderi, brudebuketter, begravelsesbinderi, dekorationer, og specielle lejlighedsbuketter og meget mere. Vi bestræber os på at tilfredsstille kundens behov og sørge for en høj kvalitet, hvilket er lykkedes meget godt i mere end 100 år. Vi leverer 1. klasses kvalitetsarbejde og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.
Din søgning på specilaiter gav 3 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map