Se på kort

strygeinstrumenter 

gav 9 virksomheder i dette område

Violinbygger Erik Hoffmann

Lukket

Hyltebjerg Allé 872720 Vanløse
logo

Alt i strygeinstrumenter og kontrabasser. Violinværkstedet har et bredt udvalg af klargjorte strygeinstrumenter og buer til salg, såvel gamle som nye, tillige i forskellige børnestørrelser. Vi udfører alle former for reparationer og nybyg af violin, viola og celli, herunder forsikringsskader og vedligeholdelse. Vi er specialister i kontrabasser både til klassisk og rytmisk musik. Altid mindst 10 kontrabasser på lager.

Violinbygger Birger Kulmbach

Lukket

Carl Lunds Vænge 12800 Kongens Lyngby
logo

Violinbygger Birger Kulmbach. Maestro Liutaio, uddannet i Cremona, Italien. Jeg tilbyder bygning af violin, bratsch og cello. Reparation af alle strygeinstrumenter. Salg af strygeinstrumenter og tilbehør samt udlejning og vurdering af strygeinstrumenter. Kontakt for nærmere information.

Violinbygger Susanne Kiessling

Lukket

Esromgade 152200 København N
logo

Siden 1999 har jeg været selvstændig som violinbygger. Nybygning af violin, bratsch og cello; desuden nybygning af barokinstrumenter - Reparation og restaurering af både moderne strygeinstrumenter og barokinstrumenter, Buereparationer, Salg af violin, bratsch og cello samt børneinstrumenter, Salg af buer, Salg af tilbehør.

Allround ApS

Lukket

Kjeldsmarkvej 27600 Struer
logo

Velkommen til Allround Musik - din professionelle musikforhandler på nettet. Besøg vores musikbutik i Struer, hvor du kan se, dufte og prøve instrumenterne på egen hånd.

Slagelse Musikskole og MGK

Sct.Pedersgade 184200 Slagelse

Violinbygger Matthias Beimdiek

Hvidovrevej 3902650 Hvidovre

Fonden til Anskaffelse af Strygeinstrumenter til Det Kongelige Kapel

August Bournonvilles Passage 21055 København K

Ulf Eriksson Violiner

Esplanaden 5A, st. sal.1263 København K

Woodworks Musik

Lukket

Nygade 24, 1. sal.8600 Silkeborg