Se på kort

tab 

gav 36 virksomheder i dette område

Psykolog Mette Ærø

Åbent

Rosensgade 15, 2. sal.8000 Aarhus C
logo

Vi er psykologer med mange års erfaring i at hjælpe mennesker som er udfordret af stress, angst og depression eller andre former for personlige eller arbejdsrelaterede problemstillinger. Vi hjælper også mange børn, unge og deres forældre, når et barn oplever angst eller familien på anden vis er ramt af trivselsmæssige problemer.Vi holder til påRosensgade 15, 2., 8000 Aarhus C - og Toldboden 1, 1.A., 8800 Viborg.www.Aarhus-psykolog.dk

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Åbent

Mårvænget 212860 Søborg
logo

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

Anja Enggren - Trivselskonsulent Stress-Sorg-Søvn

Åbent

Kollerød Bygade 303450 Allerød
logo

Hos Anja Enggren får du personlig, nærværende og professionel hjælp til at håndtere stress, sorg og søvn - både privat og på arbejdspladsen.Anja Enggren rådgiver om bæredygtige løsninger til private og virksomheder. Din investering i livskvalitet og arbejdsmiljø er langsigtet.

Familie & Psykoterapeut, Stressmaster & Traumebehandling (SE) V. Anita Stage

Åbent

Mageløs 125000 Odense C
logo

Som uddannet Familie- og psykoterapeut, socialrådgiver og pædagog har jeg 25 års erfaring med at arbejde med børn, unge og deres familier, individuelt og par.Ved siden af min private praksis har jeg deltidsjob som familiebehandler i et Familiehus, med familiesamtaler, rådgivning og vejledning, individuelle- parsamtaler til både børn, unge og voksne, samt familiegrupper en gang om ugen for forældre og børn med nedsat funktionsnedsættelse.

Familie, - og psykoterapeut, stressmaster & traumebehandling (SE) V. Anita Stage

Åbent

Holmevej 33,5854 Gislev
logo

Familie-, par og individuel psykoterapeut i Odense og Gislev på Fyn. 25 års erfaring indenfor terapi og rådgivning til: børn, unge og voksne. Individuel-, familie og parterapi. Jeg er også Stressmaster og traumebehandler.Vi finder i fællesskab ud af hvad du gerne vil opnå, og aftaler sammen et forløb.Når du får lært dig selv bedre at kende, så kan du også bedre mærke hvad du har brug for. Når du handler, skaber du forandring for dig selv og for dem, du er sammen med.

Milos-Psykologerne v/ Eva Jørgensen, Ph.D.

Åbent

Ringstedgade 29A4000 Roskilde
logo

Milos-psykologerne er den professionelle psykologiske samtalepartner, der hjælper både voksne (både enkeltpersoner, par og familier) samt unge over 17/18 år. Vi er specialiseret i belastningstilstande og deres følgevirkninger, f.eks. stress, depressive tilstande og angsttilstande samt kriser og reaktioner ved akutte, kritiske begivenheder, såsom chok, traumer, tab og sorg. Vi tilbyder personlige samtaler i Milos' lokaler i Roskilde. Kontakt os for yderligere information.

Psykolog Grethe Drejer

Stensbjergvej 37840 Højslev
logo

Afd. i Viborg og Skive. Jeg kan hjælpe dig med mangfoldige problemstillinger, som man kan komme ud for i løbet af livet. Der er ingen grund til at leve et liv i ubalance. Jeg har særlige kompetencer indenfor stress, krise i parforholdet/ andre kriser, krise i din virksomhed - skabe overblik, angst for eksamen, styrkelse af selvværd og kompetencer, ADHD, sygdom, ulykke, sorg, børn og opdragelse, forældrerollen, adoption, problemer i familien, tinnitus m.m. Min målgruppe er børn, unge og voksne.

Plesners Psykolog praksis

Kathrinevej 15, 1. sal.2900 Hellerup
logo

Aut. psykolog med mange års erfaring og speciale indenfor relations arbejde med unge, forældre og voksne samt andre problematikker, der ønskes forandret. Uddannet MBSR mindfulness instruktør fra Jon Kabat-Zinn institut. Denne behandlingsform blev i 2016 godkendt af Sundhedsstyrelsen p.g.a den gode effekt overfor stress, angst og depression, og kontakt mig, hvis du ønsker forløb til dette.

Praktiserende Psykolog Jette Stryhn

Lukket

Hestehavebakken 1034400 Kalundborg
logo

Praktiserende Psykolog Jette Stryhn arbejder med unge, voksne og par. Jeg har særligt erfaring med aggressionsudøvelse, angst, belastningsreaktioner, depressioner, familierelationer, helbredsmæssige problemer, overgreb/mishandling, selvmordsforsøg, sorg og tab samt stress m.m. Behandlingen vil altid tage udgangspunkt i der, hvor du er. Overenskomst med Sygesikringen.

Psykolog Praksis v/Dorte Holde Nielsen

Åbent

Byskellet 234400 Kalundborg

Psykologisk/Psykiatrisk behandling, hvor du bliver mødt i øjenhøjde, i et trygt, tillidsskabende og helhedsorienteret behandlingsforløb. pr. 01.07.2020 tages klienter med henvisning fra praktiserende læger.

Tab Consultant

Rødkælkevej 44230 Skælskør

Fertilitetscoach & Sorgvejleder Jessie Egedal

Åbent

Hyacintvej 173060 Espergærde

Center For Tro, Tab Og Traumer S/I

Østerbrogade 592100 København Ø

Tabs Holding ApS

Forhåbningsholms Alle 31904 Frederiksberg C

Psykoterapeut - Birgit Juhl

Kongensgade 99, 2. sal. th6700 Esbjerg

Psykolog Birgit Nilsson

Rugvænget 264200 Slagelse

Bjarne J. Petersen, Psykolog Praksis

Lukket

Pinievej 1, 1. sal. th2880 Bagsværd

Psykolog Nette Nord

Holmevej 1808270 Højbjerg

Cand. psych. Autoriseret Psykolog Else-Marie Arritslev

Rødovrevej 952610 Rødovre

Code Tab

Halfdansgade 38, 2. sal. tv2300 København S

Forlaget tab&nar

Refsnæsgade 34, 1. sal. tv2200 København N

Tab Invest ApS

Flæsketorvet 681711 København V

Fagligt Selskab For Perinatale Tab Og Sene Aborter

Gosmervej 1168300 Odder

Psykologhuset Sdr. Palæ v/ Lone Kærvang

Åbent

Sønder Allé 10, 3. sal. tv8000 Aarhus C

Autoriseret Psykolog Hanne Hæsum

Burmeistersgade 141429 København K