Se på kort

telekommunikation 

gav 1320 virksomheder i dette område

Løvenkjær A/S - Aut. Elinstallatør

Lukket

Torvegade 25, st. sal.1400 København K
logo

Løvenkjær A/S har base i både København og Holte. Vi er totalleverandører inden for installationer og vedligeholdelse af el og løser alle typer af el-opgaver for både private, boligselskaber, erhverv og industri. Vi har siden selskabet blev grundlagt af Ove Løvenkjær i 1914 haft både lampe- og installationsafdeling. Din sikkerhed afhænger af vores ekspertise, og den går vi ikke på kompromis med. Faglighed forpligter, hver gang. Besøg vores webshop: www.lys-lamper.dk

Løvenkjær A/S - Aut. Elinstallatør

Vejlemosevej 8A2840 Holte
logo

Løvenkjær A/S har base i både København og Holte. Vi er totalleverandører inden for installationer og vedligeholdelse af el og løser alle typer af el-opgaver for både private, boligselskaber, erhverv og industri. Vi har siden selskabet blev grundlagt af Ove Løvenkjær i 1914 haft både butiks- og installationsafdeling og vi går aldrig på kompromis med sikkerheden. Faglighed forpligter, hver gang. Besøg butikken: Torvegade 25, 1400 København K eller vores webshop: www.lys-lamper.dk

Birk Teq A/S

Lukket

Hedelandsvej 77400 Herning
logo

Står du og mangler en elektriker, el-installatør, energivejleder, en specialist inden for solceller, varmepumper, tele, data, tyverialarmer eller anden form for sikring, finder du dem alle under samme tag hos Birk TeQ A/S. Vi løser alle el- og teknikopgaver nemt, sikkert og pålideligt. Ønsker du en samlet løsning vedrørende tyverialarm, el og al øvrig teknik, kan du kontakte Birk TeQ A/S allerede i dag.

Skanderborg Antenneforening - Skanderborg, Hørning, Solbjerg og Ry

Lukket

Adelgade 488660 Skanderborg
logo

Skanderborg Antenneforening tilbyder bl.a. digital tv, bredbånd, IP-telefoni samt mobiltelefoni. Kontakt os for yderligere information.

Cibicom A/S

Lukket

Industriparken 352750 Ballerup
logo

Danskerne har i mange år hørt radio og set tv - uden afbrydelser - via vores sendenet. Gennem tiden har vi videreudviklet og udbygget vores infrastruktur og tilbud til vores kunder, og målet er stadig at levere kommunikationsløsninger med meget høj data- og driftssikkerhed fra design og etablering til drift og service. Cibicom gruppen leverer i dag løsninger til kritisk kommunikation inden for mobilnetværk, radio/tv distribution, beredskaber, IoT, fibernet til erhverv og datacentre.

Lund & Erichsen A/S

(5)

Allingevej 37400 Herning
logo

Lund & Erichsen har eksisteret siden 1912. Vi arbejder hver dag for at optimere virksomheder og private hjem gennem intelligente installationer. Vores dygtige og engagerede medarbejdere, er specialister inden for en række tekniske fagområder. Hos Lund & Erichsen betyder god kvalitet og service alt. Du skal være tryg, når du vælger os. Ved at vælge Lund & Erichsen til dine installationer, får du ikke bare en leverandør.

El-Centrum ApS

Lukket

Håndværkervej 26270 Tønder
logo

Vi beskæftiger os med alt inden fra byggeri-, spjæld-, industri-, landbrugs-, EDB-, alarm-, antenne- og teleinstallationer. Vores kundekartotek indeholder alt fra industri, større landbrug, institutioner, boligforeninger til den private "Fru Jensen". Vi installerer og forhandler desuden solceller. Vore medarbejdere er nøglen til vores succes. Derfor sørger vi for via kurser og efteruddannelse, at vi altid har veluddannede og kompetente medarbejdere.

Onlineteori ApS

Krusågade 21, kl. sal.1719 København V

Konsortiet Ishøj Fællesantenne

Ishøj Østergade 45, 1. sal.2635 Ishøj

Telenor

Rødbyvej 24930 Maribo

Telenor Butik

Søndergade 27, st. sal.8000 Aarhus C

Telenor

Ørestads Boulevard 1142300 København S

Kabelplus.dk P/S

Ishøj Østergade 202635 Ishøj

Telenor A/S

Skelagervej 99000 Aalborg

Telenor

Stürups Plads 23000 Helsingør

Telenor

Rødovre Centrum 82610 Rødovre

Telenor

Falkoner Alle 212000 Frederiksberg

Telenor

Arne Jacobsens Allé 2 1d2300 København S

Telenor

Slotsarkaderne 1153400 Hillerød

Telenor

Lyngby Storcenter 532800 Kongens Lyngby

Uni-Tel A/S

Gydevang 193450 Allerød

6x International ApS

Lukket

Møllevej 9, E12990 Nivå

NetTel ApS

Hobrovej 7239230 Svenstrup J

Alfaorigo S.M.B.A.

Hjortensgade 168000 Aarhus C

TeleSupply ApS

Bonderupgårds Alle 153250 Gilleleje