Se på kort

teori 

gav 92 virksomheder i dette område

Teorien.dk

Bremerholmen 223320 Skævinge

Den Danske Køreskole

Bistrupvej 13460 Birkerød
logo

Efter mange års erfaring som kørelærer valgte jeg i sommeren 2021 at åbne min egen køreskole. Jeg har som kørelærer undervist i forskellige bydele bl.a. Brøndby, Hillerød, Rødovre og Værløse og hjulpet mere end 300 elever videre med deres drømme om et kørekort. Nu glæder jeg mig til at undervise i Birkerød. Når jeg underviser, benytter jeg mig af den lette tilgang til læring, hvilket betyder, at jeg underviser i et simpelt sprog og giver dig instruktioner, der er lette at forstå.

Marianne's Køreskole v/Marianne Gotthard

Rypevej 54683 Rønnede
logo

Marianne's Køreskole har teorilokale i Rønnede, og har teori på mandage og torsdage. Der tages stort hensyn til den enkelte elev både mht. indlæring samt planlægning af kørsel, så man ikke skal holde fri mere end højst nødvendigt, for at tage køretimer. Denne køreskole har eksisteret i over 22 år og har en god beståelsesprocent, og her er der undervisning af en kvindelig kørelærer. Det er der mange som foretrækker, da der vil være stor tålmodighed med den enkelte.

Dalmose Køreskole

Vemmeløsevej 354261 Dalmose
logo

Velkommen til Dalmose Køreskole. Kontakt os for nærmere information. Medlem af Dansk Kørelærerunion.

LH's Køreskole

Torvegade 66840 Oksbøl
logo

LH Køreskole har igennem mange år stået for uddannelsen af dygtige og sikre bilister. Jeg har specialiseret mig i kørekort til personbiler. Det betyder, at jeg hele tiden kan starte nye hold, og at jeg altid har en plads på et hold, der passer ind i din kalender.

Driving Academy ApS

Erritsø Bygade 387000 Fredericia
logo

Driving Academy giver dig de bedste forudsætninger for at blive en dygtig billist, og med 40 års erfaring fordelt på 4 kørelærer, er vi sikre på, at kunne give dig den bedste førstegangsoplevelse bag et rat. Vores kørelærere er veluddannede og har det fornødne overskud og overblik til at sikre dig en professionel uddannelse og rådgivning. Vi har en meget lav dumpeprocent, hvilket vi er meget stolte af.

Driving Academy

Jernbanegade 2A5500 Middelfart
logo

Driving Academy giver dig de bedste forudsætninger for at blive en dygtig billist, og med 40 års erfaring fordelt på 4 kørelærer, er vi sikre på, at kunne give dig den bedste førstegangsoplevelse bag et rat. Vores kørelærere er veluddannede og har det fornødne overskud og overblik til at sikre dig en professionel uddannelse og rådgivning.

Autoværksted og Køreskole i Randers NV

Åbent

Hobrovej 3658920 Randers Nv
logo

Multi Car Service: Vi servicerer og reparerer alle bilmærker, med autoriseret stempel i servicebogen. Høj kvalitet til lave priser. Se mere på www.multicarservice.dk. ---- R2 Drive: Vi tilbyder køreundervisning til kørekort kategori B i trygge og hyggelige omgivelser. Pris for lovpakke fra Kun 11.000 kr. inkl. moms. Se mere på www.r2drive.dk

Næsby Køreskole

Åbent

Bogensevej 535270 Odense N
logo

Køreskole i Næsby og Fredericia med fokus på hver enkelt elev. Professionel køreskole i Næsby og Fredericia – hos os overlades du ikke til selvstudie med PC-undervisning. I stedet gør vi nytte af den helt rigtige personlige undervisning, hvor vi, sammen som et hold, følges ad den snoede og vanskelige vej mod et kørekort.​

Bents Køreskole

Landlystvej 17000 Fredericia
logo

Køreskole i Næsby og Fredericia med fokus på hver enkelt elev. Professionel køreskole i Næsby og Fredericia – hos os overlades du ikke til selvstudie med PC-undervisning. I stedet gør vi nytte af den helt rigtige personlige undervisning, hvor vi, sammen som et hold, følges ad den snoede og vanskelige vej mod et kørekort.​

Learntodrive

Andebøllevej 405492 Vissenbjerg
logo

Vi tilbyder vores elever at tage kørekortet i hyggelige og hjemlige omgivelser med en tålmodig kørelærer. Vores hold er typisk på fem til syv elever, hvilket er meget mindre end på den typiske køreskole, og derfor får du en mere personlig og grundig undervisning af kørelæreren hos Learntodrive. Hos Learntodrive er det kun Palle, der underviser holdene som kørelærer, og han kan nemt hjælpe og løse den enkelte elev med eventuelle problemer. Vi tilbyder også eneundervisning.

Schmidt's Køreskole

Munkebjergvej 895230 Odense M
logo

Schmidt's Køreskole har siden starten i 1963 været kendt for at levere en underholdende undervisning, der gør det let og sjovt at få kørekort. Hos Schmidt's Køreskole er teoriundervisningen ubegrænset. Du kan gå til teori lige så længe du vil. Der er altså reelt tale om beståelsesgaranti, idet du kan gå til teori, indtil du kan bestå teoriprøven. Kørekort med et smil - hos Jess smitter smilet!

Tedyt's Køreskole

Birkevænget 13600 Frederikssund
logo

Få dit kørekort hos din lokale køreskole. Ring 22 33 54 76 for at aftale hvornår du vil starte.

Carl Otto's Køreskole

Hovedgaden 14652 Hårlev
logo

Professionel og erfaren kørelærer. Tag dit kørekort i dit eget tempo. Kontakt os for mere information.

Æbleholm Køreskole

Sneglerupvej 94571 Grevinge
logo

Hos Æbleholm Køreskole bestræber vi os på at give dig dit kørekort på den sikreste, hurtigste og billigste måde.Vi tilbyder kørekort til følgende kategorier: alm. bil kat. B, bil og trailer B/E, taxa, generhverv samt kontrollerende prøver. Vi er medlem af Dansk Kørelærer Union. Læs mere på hjemmesiden.

Go-Driving Køreskole

Kastanievej 246520 Toftlund
logo

De fleste tager kun ét kørekort i deres liv. Det er vigtigt at du vælger en køreskole med god undervisning. Go-Driving gør meget ud af trafikforståelse, så du er klædt godt på til at færdes sikkert i trafikken. Mange køreskoler bruger computerundervisning, men en computer kan ikke undervise. Du kan ikke stille spørgsmål, og den kan ikke se, om du har forstået det rigtigt. Computerundervisning må således ikke stå alene. Det skal foregå som holdundervisning, hvilket prioriteres højt hos Go-Driving

Thorning Køreskole

Prangervej 98620 Kjellerup
logo

Thorning Køreskole tilbyder kørekort til biler og traktor samt special undervisning i forbindelse med generhvervelse. Teori- og køreundervisningen af samme kørelærer i hele forløbet. Teoriundervisningen består udelukkende af læreundervisning på lærred/tavle.

Vejen Køreskole

Søndergade 246600 Vejen

Nibe Trafikskole

Åbent

Torvet 4, 1. sal.9240 Nibe

Dansk Bane Service I/S

Møllehaven 174040 Jyllinge

Prier's Køreskole v/ Morten Poulsen

Vandværksvej 234800 Nykøbing F

Connie's Køreskole

Åbent

Bagergade 40E5700 Svendborg

Mercantec

Åbent

H.C. Andersens Vej 98800 Viborg

Lars Leerhøi

Ligustervænget 392830 Virum

Smenges Køreskole

Åbent

Industrivej 98450 Hammel