Se på kort

tolkning 

gav 90 virksomheder i dette område

Lærkevej 184180 Sorø
logo

Translatørfirmaet Højmark Oversættelse drives af registreret translatør og tolk i engelsk, Helen Højmark Cukijati, der har mange års erfaring som oversætter og translatør i danske og internationale virksomheder. Jeg tilbyder professionel oversættelse af alle slags tekster til og fra engelsk og hjælper med at kvalitetssikre dit sproglige materiale. Jeg er underlagt tavshedspligt og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Ring eller mail mig for et uforpligtende tilbud.

Fasanvej 189440 Aabybro
logo

Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer af AIIC. De fleste er endvidere tilknyttet de forskellige EU-institutioner på freelancebasis. Med speciale i konferencetolkning har vi siden 1988 udelukkende beskæftiget os med at rekruttere tolke til konferencer, møder, seminarer etc. både i Danmark og i udlandet.

Vesterbrogade 58A, 1. sal.1620 København V
logo

Spanske Translatører I/S er en sammenslutning af registrerede translatører i spansk. Vi har mange års erfaring i oversættelse og tolkning for et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder, arbejdsmarkedsorganisationer, humanitære organisationer, advokatkontorer, domstole, ministerier, sundhedsvæsenet, andre offentlige institutioner og myndigheder samt diplomatiske repræsentationer og private.

Jeg tilbyder bl.a. oversættelse inden for: Enhver form for dokumenter i forbindelse med strafferetlige og civilretlige sager, indgåelse af ægteskab, skilsmisse, arvesager, eksamensbeviser mm. Købekontrakter, skøder og fuldmagter i forbindelse med ejendomshandler. Dokumenter i forbindelse med oprettelse af selskaber i udlandet, herunder. regnskaber og beretninger. Tekniske manualer, brugsanvisninger, medicinske rapporter, afprøvninger mm. Enhver oversættelse behandles fortroligt og personligt.

Blåkildevej 85, st. sal. tv9220 Aalborg Øst

Trops v/ Dariusz Jancewicz er din polske tolk. Vil du vide mere om mig og hvad jeg tilbyder, er du velkommen til at kontakte mig.

Johan Kellers Vej 1, 2. sal. th2450 København Sv

Kontakt mig gerne for mere information.

Nørregade 76240 Løgumkloster
logo

I Nørre-Løgum Sogn udføres alle kirkelige handlinger såsom dåb ved Gudstjenester, vielser, konfirmationer og begravelser. Udover gudstjenesterne har vi mange spændende aktiviteter, herunder børne- og juniorklubber, babysalmesang, koncerter og foredrag m.fl. Du er velkommen til at rette henvendelse til sognepræsten, såfremt du har spørgsmål, ønsker at aftale tid til barnedåb eller forhøre dig om en begravelse m.m.

Zieglers Gaard Office Club 1203 Copenhagen
logo
Saralystparken 9, 2. sal. tv8270 Højbjerg
Rundhøj Allé 108, 3. sal. mf8270 Højbjerg
Østre Havne gade 44, 1 .th9000 Aalborg
Skibhusvej 29B, st. sal.5000 Odense C

(5)

Rygaardsvej 2, 24. sal.7000 Fredericia
Agnetevej 12740 Skovlunde
Nygårdsvej 2314700 Næstved
Ved Klosteret 5, 2. sal. th2100 København Ø

(5)

Honningvænget 78A8381 Tilst
Østergade 10, st. sal. 17470 Karup J