Se på kort

vakuumpumper 

gav 30 virksomheder i dette område

Busch Vakuumteknik A/S

Åbent

Parallelvej 118680 Ry
logo

Busch Vakuumteknik A/S er verdens førende producent af vakuum pumper og systemer. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter.

Qtec ApS

Åbent

Lundsbjerg Industrivej 176200 Aabenraa
logo

Vi leverer fra dag til dag. Vi lagerfører et bredt udvalg af forskellige dele til højtryksudstyr, laserudstyr, måleudstyr til træindustrien og automation. Vi har kompetencer inden for metal, plast og træindustrien og vi har stor erfaring inden for vandskæring.

Pfeiffer Vacuum Scandinavia Ab

Rathsacksvej 4, kl. sal.1862 Frederiksberg C
logo

Pfeiffer Vacuum - står for innovative løsninger, højteknologi, pålidelige produkter og overlegen service. I 120 år, har vi sat nye standarder for vakuumteknologi. Takket være vores knowhow, er vi teknologisk markedsledende inden for vakuumområdet.

Busch Service Center Lager, Service

Åbent

Rugvænget 5B4200 Slagelse
logo

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores produkter er førende inden for vakuum- og overtryksteknologi. Buschs produktsortiment omfatter i dag verdens største udvalg af industrielle vakuumpumper. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter. I dag har vi 60 datterselskaber i 42 lande og salgsafdelinger i over 30 lande, hvor vi leverer kvalitetsrådgivning og praktisk support ude hos kunderne. Alle vore produkter findes med forskellige tilvalg og avancerede designegenskaber og passer dermed til en lang række anvendelsesområder, så vores kunder får de bedst egnede og mest rentable løsninger. Vi evaluerer løbende vore aktiviteter med henblik på at opretholde de højeste standarder, og vi udvikler løbende innovative teknologier, som definerer fremtiden for anvendelsen af vakuumsystemer. Vores hovedkontor ligger i Maulburg i Tyskland, hvor det største produktionsanlæg i Tyskland ligeledes er placeret. Maulburg er også hjemsted for den tyske salgsorganisation, som kører sin egen servicevirksomhed. Busch har produktionsanlæg i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Korea og USA. Busch-koncernen er en familieejet virksomhed, som altid har været ledet af medlemmer af familien Busch. De 3.000 Busch medarbejdere tæller blandt andet et stort antal kemiingeniører, maskiningeniører og servicespecialister. Udover vore produktionsfaciliteter over hele verden har vi opbygget branchens mest avancerede servicenetværk for vakuumsystemer. Busch serviceteknikere og -ingeniører udfører vedligeholdelse på vakuumsystemer i alle hjørner af verden og i mange brancher – fra offshore-olieboringer i det Arktiske Hav til emballering af fødevarer i Patagonien. Vore produktionsanlæg anvender de mest moderne produktionsteknikker, maskiner og udstyr. Vores kvalitetsstyringsprocedurer overgår kravene i DIN EN ISO 9001 og diverse andre certificeringsordninger for god produktionspraksis, så vi kan opfylde de specifikke krav i alle de brancher, vi leverer produkter og serviceydelser til.

Becker Danmark A/S

Lunavej 1B8700 Horsens

V. Løwener A/S

Smedeland 22600 Glostrup

FLAK

Industrivej 48981 Spentrup

Hans Buch A/S

Roskildevej 82620 Albertslund

Poul Andersen Maskinfabrik A/S

P.L. Brandts Allé 65220 Odense Sø

Samson Pumps A/S

Petersmindevej 218800 Viborg

AVS Danmark ApS

Skelvej 182640 Hedehusene

SEEPEX NORDIC A/S

Industrivej 46A, 1. sal.4000 Roskilde

Pm Pack A/S

Satellitvej 78700 Horsens

KNF Neuberger AB

Mejerivägen 411743 Stockholm

Granzow A/S

Ejby Industrivej 262600 Glostrup

S. A. Christensen & Co. A/S

Golfhaven 36000 Kolding

Buch & Holm A/S

(5)

Marielundvej 392730 Herlev

Pumpegruppen A/S

Lundtoftegårdsvej 952800 Kongens Lyngby

Gro-Tec ApS

Åbent

Ankervej 184800 Nykøbing F

Sulzer Pumps Denmark A/S

Ryttermarken 43520 Farum

Metal Work Danmark A/S

Korskildelund 12670 Greve

DESMI Danmark A/S

Tagholm 19400 Nørresundby

Iras A/S

Gammelby Møllevej 36700 Esbjerg

PumPac A/S

Torvet 4A, 1. sal. 23400 Hillerød

Aage Christensen A/S

Herstedøstervej 92600 Glostrup