Om Vesteregnens Begravelsesforretning

Efter et dødsfald kommer en svær tid, hvor mange spørgsmål melder sig. Vesteregnens Begravelsesforretning hjælpe med det praktiske, som f.eks. valg af kiste, urne, gravsten og blomster, så der bliver tid og rum til at samle tankerne om den, man har mistet.

Supplerende oplysninger

Det er en tillidssag at påtage sig at arrangere og gennemføre en begravelse. Det betyder meget for alle involverede i begravelsen, at bedemanden udfører et personligt og professionelt arbejde til alles tilfredshed.

En begravelse eller en bisættelse er noget meget personligt og det er i høj grad bedemandens ansvar, at alt forløber, som det skal. Hos Bov Padborg Begravelsesforretning afholdes ofte efteruddannelseskurser, således at personalet altid er opdateret med den nyeste viden indenfor branchen. Bov Padborg Begravelsesforretning er desuden med i et nordisk netværk af begravelsesforretninger.

Personalet hos Bov Padborg Begravelsesforretning arbejder diskret, men er samtidig mennesker og kan træde til, hvis der er behov for en samtale og sorgbearbejdning. Der er ingen, der ønsker at skulle tage hånd om et dødsfald - men når det sker, er det betryggende med en seriøs og professionel partner. Ved de store begivenheder i livet har mennesket altid omgærdet sig med ritualer. Disse har i reglen haft en forankring i historien, men der findes også nye tiders ritualer, der ofte er resultat af vore multikulturelle samfund. Fælles for dem er, at ritualerne tilfredsstiller et behov for fællesskab, nærhed og tryghed. Netop ved en nær pårørendes død har vi som mennesker et stort behov for fællesskab, nærhed og tryghed. En begravelse skal være en højtidelig begivenhed, præget af samvær og varme, et minde, en oplevelse, man bærer med sig resten af livet.

Vesteregnens Begravelsesforretnings valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Vesteregnens Begravelsesforretning Bedemand, Tønder - 1
  • Vesteregnens Begravelsesforretning Bedemand, Tønder - 2
  • Vesteregnens Begravelsesforretning Bedemand, Tønder - 3
  • Vesteregnens Begravelsesforretning Bedemand, Tønder - 4
  • Vesteregnens Begravelsesforretning Bedemand, Tønder - 5

Vesteregnens Begravelsesforretning, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

RABØL JØRGENSEN ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

27-03-2002

CVR-nr:

26534259

Selskabskapital

230000

Omsætning

-

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Direktør

Martin Good

Direktør

Anita Rabøl Good

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

3 152 tkr

Afkastningsgrad

−4,39 %

Antal ansatte

10