Se på kort
Spangsbjerg Kirkevej 1016700 Esbjerg

Min mission er at hjælpe andre med at opdage deres unikke vej mod det liv, de ønsker. Vores ønsker og drømme er det, der leder os det meste af vores liv, men kun en brøkdel af mennesker formår at gøre dem til deres virkelighed. Jeg var den samme, kæmpede for at forstå, hvorfor verden var så uretfærdig over for mig. Hvorfor lever andre deres bedste liv og opfylder deres drømme, mens jeg ikke gør?

Telegade 12630 Taastrup

Siden 2018 har jeg hjulpet mine kunder med at bryde igennem de forhindringer, der ser ud til at holde dem tilbage i livet.Mine faglige og etiske pligter er at tilbyde dig støtte og at vejlede dig, mens du opdager nye perspektiver over dine udfordringer eller mål og i sidste ende nye løsninger i at nærme dig dem. Ved afslutningen af ​​vores samarbejde skal du være i stand til selvstændigt at mestre dine udfordringer eller nå dine mål.

Hjerupgyde 175560 Aarup

Få redskaber til at håndtere en hverdag fyldt med stress og jag.

Appenæs Bygade 604700 Næstved

Feelit.dk tilbyder akupunktur, kropsterapi, smertebehandlinger, coaching i Næstved.

Vornæsvej 595700 Svendborg

Personlig coaching, der baner vejen for den udvikling, du ønsker – for dig selv, for dit barn eller for din organisation. MindZGo arbejder med fokuspersoner i alderen fra 18 år og opefter. Målet er at skabe udvikling og forandring. Fortæl mig om dine udfordringer – så lægger vi sammen en plan, der virker! Med garanti endda.

Holmstedvej 43660 Stenløse

Bite The Apple er en coaching- og kursusvirksomhed, der tilbyder hjælp i forbindelse med livskriser. Jeg tilbyder både en-til-en sessioner online eller i Kbh K. og jeg udbyder forløb på hold af max 14 personer.Kontakt mig for yderligere information.

Tranegilde Bygade 36B2635 Ishøj
Spurvelundsvej 175270 Odense N

Alle ønsker vi et dynamisk, meningsfuldt og berigende liv, hvor trivsel og udvikling er en naturlig og stor del af hverdagen. Mennesker vil gerne bidrage til at skabe trivsel for os selv, og tíl at arbejdsplads og familie som helhed fungerer. Ønsket om, og viljen til at bidrage til trivsel, går igen hos os alle.Alligevel oplever vi ind imellem, at Trivslen og Motivationen er udfordret. Det er svært for os at tænke nyt i en hverdag, der kører stærkt og som er fyldt med rutiner og opgaver.

Roskildevej 337, 1. sal.2610 Rødovre