Wellness og Massage Maria Isaksen logo

Wellness og Massage Maria Isaksen

Om firmaet

Lider du af hovedpine/migræne, nakke/skuldersmerter, iskiasproblemer, lænde/rygproblemer, tennis-/golfalbue, smerter i benet/achillessenen eller trænger du bare til at stresse af fra det daglige ræs? Så ring og bestil tid hos...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
61 68 05...
Adresse

Stenløkken 33

5260 Odense S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Lider du af hovedpine/migræne, nakke/skuldersmerter, iskiasproblemer, lænde/rygproblemer, tennis-/golfalbue, smerter i benet/achillessenen eller trænger du bare til at stresse af fra det daglige ræs? Så ring og bestil tid hos mig. Jeg er uddannet ved Jysk Fysiologisk Massage Institut og tilbyder forskellige typer behandlinger for både voksne, børn samt dyr. Jeg er særligt specialiseret i kraniosakralterapi og fysiurgisk massage. Læs mere på min hjemmeside.

Om Maria Helene Isaksen

Mit navn er Maria Helene Isaksen. Jeg er uddannet massageterapeut og kraniosakralterapeut. Jeg har været selvstændig Terapeut siden 2008.

Jeg er medlem af BFM 1992 ( brancheforeningen for massør), og jeg er RAB registreret massageterapeut, hvilket betyder registreret alternativ behandler.

Der bliver ført tilsyn med loven og udstedt RAB-godkendelser af sundhedsstyrelsen. Derfor kan du gøre brug af din sundhedsforsikring eller dine andre privateforsikring ifm fysiurgisk massage hos mig.

Jeg er uddannet massageterapeut ved Jysk Fysiologisk Massage institut (på Idrætsklinikkens Kursuscenter under Søren Pedersen , Piann Kolling) en af Danmarks ældste og mest kvalitetsbevidste massørskoler.

Derudover er jeg er uddannet kraniosakralterapeut ved Institut for Kraniosakral Terapi.

Wellness og Massage Maria Isaksens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Wellness og Massage Maria Isaksen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Wellness og Massage Maria Isaksen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Wellness og Massage

CVR-nr:

25244214

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

477900 Detailhandel med brugte varer i forretninger

960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Startdato:

01-01-2010

Ledelse/Administration
Maria Helene Isaksen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

61680593

61 68 05 93

6168 0593

61 680 593