zeiss 

gav 29 virksomheder i dette område

Lindberg Optik

Lukket

Frederiksgade 28000 Aarhus C
logo

Lindberg Optik er placeret i hjertet af Århus. Vi har stor erfaring i special løsninger indenfor såvel briller som kontaktlinser. Vi benytter altid de bedste materialer, når vi udfører vores arbejde, og vi sætter en ære i, at have et bredt sortiment, som man ikke ser 'alle steder'.

Nyt Syn Skovsbøll ApS

Lukket

Gentoftegade 602820 Gentofte
logo

Skal du have nye briller eller solbriller? Så kig ind hos Nyt Syn Skovsbøll, Gentofte. Vi tager dit syn alvorligt, derfor varer en synstest lidt længere tid hos os. Om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, finder vi ud af, når vi har lavet synsundersøgelsen - og med den sikrer vi, at du får den synsløsning, der er optimal for dig.

Albertslund Optik

Lukket

Bytorvet 272620 Albertslund
logo

Hos os har vi altid DE nyeste og moderigtige brillestel og solbriller. Vi tager flere gange årligt på international brillemesser for at finde sidste nyt inden for briller og solbriller men også for at følge trenden inden for vores fag, 'hvad bliver det næste der kommer', 'skal det være store eller små stel', 'skal de være runde eller firkantede'? Farverne kan man også følge på samme måde, da briller idag, følger tøjmoden. Vores førende glasmærke er RODENSTOCK.

Nyt Syn Otterup

Lukket

Jernbanegade 415450 Otterup
logo

Hos NYT SYN tager vi dit syn alvorligt. 75% af dine samlede sanseindtryk kommer nemlig fra øjnene. Hvorvidt du har behov for briller eller linser, finder vi ud af efter en synsundersøgelse.

Kristian O. Skov A/S

Lukket

Strædet 27441 Bording
logo

Købmandsfirmaet Kr. O. Skov blev grundlagt i 1951 i Bording. Siden da er det sket store forandringer. Indenfor den seneste år er der udvidet med 2x100 m underjordiske skydebaner med elektronisk markering. Salgsarealet er fordoblet, og præsenterer nu vort store udvalg i såvel hårde hvidevarer, vores jagt- afdeling samt vores fritidsafdeling på en god og overskuelig måde.

DK-Låseservice

Lukket

Taastrup Hovedgade 1132630 Taastrup
logo

DK-Låseservice er en professionel låsesmed, som tilbyder høj kvalitet, optimal og personlig service og ekspertise inden for faget.DK-Låseservice blev etableret i 1988, og med vores mange års erfaring, leverer vi totalløsninger til sikring af erhverv og institutioner samt private ejendomme og ejendomsselskaber. Det er vigtigt for os at du føler dig tryg med den sikring og services vi kan give når arbejde er udført.Kompetent vejledning og rådgivning, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Langskov Optik

Lukket

Store Torvegade 13700 Rønne
logo

Dit syn er meget vigtigt for os, og derfor har vi som de første på Bornholm investeret i den mest avancerede teknologi til at måle dit syn. Zeiss I. Profileren udmåler dit syn mere præcist og kortlægger både små og større synsfejl i helt små detaljer. Dermed får du også de glas, der er helt optimale for dig. Ved synsprøve med den sidste nye Zeiss teknologi oplever de fleste kunder et markant bedre syn. Kontakt os for nærmere råd og vejledning - synsprøven er gratis. J. Langskov Optik.

Allé Optik ApS

Lukket

Jægersborg Alle 252920 Charlottenlund
logo

I Allé Optik er vi tilhængere af den bedst mulige kvalitet. Vi lægger vægt på de bedste løsninger i hele forløbet, lige fra synsprøven til det endelige resultat, hvad enten det drejer sig om briller eller kontaktlinser. Vi har derfor udelukkende produkter, vi kan stå fuldt ud inde for, og som vi ved fungerer optimalt for dig som kunde. Du finder i vores lækre sortiment, den bedst mulige individuelle kombination af brillestel og glas eller kontaktlinser. Velkommen i Allé Optik.

Hellerup Optik

Lukket

Strandvejen 1632900 Hellerup
logo

Hellerup Optik ligger lige midt på Strandvejen i nummer 163. Personlighed, høj service og kvalitet er vores kerne.

Röttgers Værktøj A/S

Rugårdsvej 4335210 Odense Nv

Gladsaxe Låse & Sikring

Lukket

Søborg Hovedgade 1482860 Søborg

Titan Låse & Sikring ApS

Lukket

Høveltsvangsvej 683450 Allerød

Carl Zeiss Vision Danmark A/S

Bregnerødvej 133, 1. sal.3460 Birkerød

Anytime

Lukket

Frijsenborgvej 5B, st. sal. 178240 Risskov

Carl Zeiss A/S

Bregnerødvej 133, 1. sal.3460 Birkerød

Nyt Syn Aarhus

Lukket

Frederiksgade 708000 Aarhus C

Jessen Briller

Lukket

Skt. Clemens Stræde 98000 Aarhus C

Langhoff Låseservice

(5)

Ambolten 42970 Hørsholm

Nyt Syn

Lukket

Boulevarden 119000 Aalborg

Langhoff Låseservice

Hillerødvejen 973480 Fredensborg

Lyngby Special Optik

Lukket

Lyngby Hovedgade 482800 Kongens Lyngby

Holm's Optik ApS

Lukket

Geels Plads 162830 Virum

Nyt Syn

Lukket

(5)

Nørrebro 109800 Hjørring

Zeiss Vision Center IVS

Exnersgade 18, 1. sal. 386700 Esbjerg

Goldmeyer Seiss ApS

Nordre Fasanvej 156, 2. sal. th2000 Frederiksberg