Se på kort

anbringelse 

gav 13 virksomheder i dette område

Advokat Reinwald

Ladegårdsvej 227100 Vejle
logo

Advokat Reinwald er Vejles Familieadvokater med speciale i skilsmisse, bodeling, samværssager, forældremyndighed og børns bopæl. Vi har advokater med særlig ekspertise i rådgivning om testamenter, dødsbobehandling, bobestyrer dødsboer, private skifter, fremtidsfuldmagter og ægtepagter samt køb og salg af hus.

Stationen

Fjelstrupvej 1296100 Haderslev
logo

Stationen består af døgnafdelingerne Vonsbæk Station og Satellitten. Stationen samarbejder med PPR i Haderslev Kommune i forhold til skoleplacering. Der er også mulighed for hjemmeundervisning i Stationens regi hvor undervisningen tilrettelægges den enkelte unge i forhold til manglende fag, erhvervspraktiske forløb mv. Vi ønsker at drive et opholdssted med en sund kultur og god stemning: både blandt unge og voksne, hvilket vi bl.a. opnår via accept og respekt for hinanden og for forskelligheden.

Privat Socialrådgivning v/ Nadia van der Kooij

Thorstedvej 357700 Thisted
logo

Privat socialrådgivning - beskæftiger sig med alle former for socialsager, både beskæftigelse/social og familie sager. Jeg hjælper private der føler sig fastlåst i systemet, med at skabe overblik, udarbejdelse af partshøringer/klager mm.Jeg hjælper også virksomheder der ønsker råd og vejledning om muligheder for fastholdelse i beskæftigelsesloven- Virksomheder kan også bruge mig til privat sager, hvis de har medarbejdere der har brug for det.

Bølgebryderen Ungehuset

Myhlenbergvej 559510 Arden

Bølgebryderen S/I

Daniavej 529550 Mariager

Fonden Unika

Frederiksgade 21, 4. sal.1265 København K

ForældreStøtten

Baldersgade 3B2200 København N

Fonden Hedehuset

Alstrupvej 49550 Mariager

Forebyggelse og anbringelse Børn og Unge

Tøndervej 45, 2. sal.6780 Skærbæk

Famile, Forebyggelse og Anbringelse

Christianshusvej 1812970 Hørsholm

D.S.I. Høng Erhvervsskole

Kulbyvej 94270 Høng

Akut-anbringelse.dk

Fynsgade 147400 Herning

Opholdsstedet Fjorden

Ravndalvej 27620 Lemvig