Se på kort

bygningsanalyse 

gav 11 virksomheder i dette område

Arkitekt M.A.A. Anker Ravn Knudsen

Frøsvej 106630 Rødding
logo

Vi er et arkitekt firma med speciale i restaurering. Hvert projekt har sine egne kvaliteter og udfordringer der fortjener den optimale løsning. Opgaver for menighedsråd og provstier udgør størstedelen af arbejdet. Som fordelingen af arbejdsopgaver ser ud i øjeblikket, er der tale om ca. 1/3 private kunder og 2/3 menighedsråd m.m. Vi lægger stor vægt på en god dialog med kunder, myndigheder og håndværkere i bestræbelsen på altid at opnå så godt et resultat som muligt.

STANDBYG ApS

Guldbergsgade 49, st. sal. th2200 København N
logo

Uvildig rådgivning vedr. bygge-, bygnings-, fugt- og vandskader, samt skimmelsvampevækst, brandskader, brandsikring, mv. Certificeret brandrådgivning inden for brandklasse 2.Jeg har gennem de seneste 30 år beskæftiget mig med byggeri og er uddannet bygningskonstruktør og byggeøkonom – oprindelig med en tømrerbaggrund fra 1993.Når jeg hjælper kunder har jeg fokus på kvalitet, grundighed og tydelighed.

Fungerium ApS

Ribovej 76950 Ringkøbing
logo

Fungerium beskæftiger sig med certificeret brandrådgivning og arkitektarbejde fra idegrundlag til færdigt byggeri, inden for bl.a. erhvervsbyggeri og bevaringsværdige bygninger.Som totalrådgiver med fokus på høj kvalitet, designer og projekterer Fungerium komplet myndighedsmateriale og udbudsmateriale, og Fungerium tilbyder at stå for fagtilsyn og byggestyring.

Ingeniørgruppen Vestjylland ApS

Bredgade 686940 Lem St

Kiwa Inspecta A/S Hovedkontor

Vesterballevej 57000 Fredericia

Als-Arkitekten ApS

Ertebjergvej 16470 Sydals

Institut For Bygningsanalyse ApS

Søren Norbys Allé 172300 København S

Abvac A/S

Frydensbergvej 113660 Stenløse

Dansk Fugt Bygningsanalyse ApS

Richard Mortensens Vej 70A, st. sal. mf2300 København S

Kiwa Inspecta A/S

Platinvej 136000 Kolding

Bentley Systems Scandinavia A/S

Skolegade 21, 1. sal.8000 Aarhus C