Se på kort

debitorer 

gav 29 virksomheder i dette område

Kuglerammen

Marius Pedersens Vej 864300 Holbæk
logo

Kuglerammen er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.Med mere end 15 års erfaring med bogføring og regnskab kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle regnskabsmæssige løsninger – store som små.Vores kundekreds omfatter i dag en lang række mindre såvel som større virksomheder på det meste af Sjælland.

BVN Bogføring

Åbent

Knudsgade 169700 Brønderslev
logo

Er du en af dem, der bruger de sene nattetimer til det du allermindst har lyst til? Er du træt af tørre tal og administration? Vil du have styr på bogføringen? Så overlad det til BVN Bogføring, og få tid til det du er bedst til. Nemlig din forretning. Vi påtager os opgaver, såsom bogføring af bilag, momsregnskab, kasse- bank- giro og løn, hosting af dit miljø m.m. Kontakt os gerne for yderligere information.

Alsbogføring.Dk ApS

Åbent

Falstersgade 46400 Sønderborg
logo

AlsBogføring.dk er en ung virksomhed, der har specialiseret sig i at varetage økonomifunktionen i mindre og mellemstore virksomheder fra dagligt bogholderi til budgettering og økonomistyring. Vi kan klare opgaverne fra vores kontor, men vi kommer også gerne ud i virksomheden, hvis det er mere praktisk for jer. Vi er et sammentømret team, der sammenlagt har over 50 års erfaring indenfor løn og bogholderi. Læs mere på hjemmesiden.

Din Freelance Bogholder

Næstvedvej 404180 Sorø
logo

Din Freelance Bogholder - hjælper dig med at nå dine mål.Vil jeres firma have jeres økonomifunktion til at spille eller er hovedpinen i dit firma, at I altid er bagud med fakturering, bogføring, moms, betalinger, rykning af kunder , Løn og lignende, så lad os mødes for en uforpligtigende snak om, hvordan Din Freelance Bogholder kan løse opgaven.

Westergaard Regnskabsservice

Åbent

Allékredsen 73400 Hillerød
logo

Mine kunder er mindre virksomheder, der ikke har bogføring nok til en ansat. Arbejdet kan udføres, hvor det er mest praktisk for Jeres virksomhed. Enten hos Jer eller mig. Afregning pr. time. Ingen feriepenge, sygedagpenge eller andre omkostninger til en ansat. Almindelig bogføring, momsudregning, fakturering, løn, debitor/kreditor styring og årsregnskab færdiggjort til revisor. Oprydning og systematiserings opgaver.

BP-Regnskabsservice

Skævingevej 103320 Skævinge
logo

BP Regnskabsservice udfører regnskabshjælp for entreprenører, restauranter og firmaer med flere udlejningsejendomme. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

GK Bogholderi

Lukket

Nørholmsvej 147C9000 Aalborg
logo

Har du brug for en dygtig bogholder, der kan hjælpe dig med bogholderi, økonomi og regnskab? Så står GK Bogholderi klar til at udføre opgaven for dig. Vi kan hjælpe store og små virksomheder med bogføring og økonomi, og vi tilbyder fleksible og effektive løsninger, der passer til dine behov.

Nova-C

Åbent

Elskjærbakken 77800 Skive

Lene Bjerre Kontorservice

Ørbækvej 86880 Tarm

AL Finans A/S

Sluseholmen 2, 1. sal. th2450 København Sv

Bang Regnskabsservice

Åbent

Kærehave Skovvej 17, 1. sal. th4100 Ringsted

BR Kontorservice

Industrivej 24683 Rønnede

JMregnskab

Åbent

Strandparken 29300 Sæby

Skovgård Regnskab og Rådgivning

Hejrevej 37100 Vejle

Dorte Køie

Skipperalle 53480 Fredensborg

Bogholderihjælpen

Solsortevej 47323 Give

Enni Regnskab

Emiliehøj 30, 1. sal. tv8270 Højbjerg

HVK Konsulenter

Poppelvænget 42680 Solrød Strand

Hove Accounting ApS

Ormhøjgårdvej 278700 Horsens

Empiri Regnskabs Service

Køgevej 1804100 Ringsted

Biofarma Logistik A/S

Naverland 222600 Glostrup

Qvist Regnskab

Lukket

Klosterbakken 287080 Børkop

Koldkjær Regnskabsassistance

Ll Algade 149240 Nibe

Ezra.dk v/ Lone Ezra Lind

Danmarksgade 21B, 2. sal.7000 Fredericia

LP Bogføring ApS

Pilegårdsvej 1348361 Hasselager