Se på kort

etiketprint 

gav 15 virksomheder i dette område

TJ Partner-Tryk I/S

Haraldsvej 398960 Randers Sø
logo

TJ Partner-Tryk I/S er en moderne trykkerivirksomhed, som designer og producerer etiketter, specialmærker og papirsposer til mange kendte varemærker, der forhandles i dagligvarehandelen og industrien. Thermotransfer-folie leverer vi fra lager i eget mærke. Specielle folier efter behov klarer vi også. Vi er lagerførende i dispensere og har et bredt sortiment på manuelle, men også halvautomatiske dispensere. Læs mere på vores hjemmesiden.

Schur Technology a/s

Fuglevangsvej 418700 Horsens
logo

Schur Technology a/s hjælper med at pakke og mærke dine produkter, så de lettere kan identificeres, sælges og spores; og vi foreslår løsninger, der forbedrer jeres effektivitet og konkurrencekraft.Vi ønsker at rådgive dig om den bedst egnede løsning gennem kompetent sparring – både før, under og efter implementering af en løsning.Danmarks største leverandør af printteknologier i softwareintegrerede løsninger samt et unikt kundetilpasset servicekoncept.

BL Grafisk ApS

Åbent

Tøndervej 516780 Skærbæk
logo

BL Grafisk er en grafisk allround virksomhed med mere end 25 års erfaring i markedføring. Vi er dygtige og kreative og leverer et bredt program indenfor markedsføring lige fra layout og tryk af forretningstryksager til webløsninger og reklameartikler. Vi anvender miljørigtige vegetabilske farver og hjælpemidler. Papiret til produktionen af tryksager er PEFC godkendt og kommer fra kontrolleret skovdrift.

Schur

J W Schurs Vej 18700 Horsens
logo

Schur leverer emballeringsløsninger inden for karton og folier og tilbyder den maskinteknologi, som fuldender emballeringsprocessen. Schur leverer desuden alt inden for mærkningsteknologien og skræddersyr komplette maskinprogrammer til pakning af aviser og reklametryksager. Herudover producerer Schur DropStop®, forhandler Consumer Products (handelsvarer) samt råder over hotel- og konferencefaciliteter.

BB Data Teknik ApS

Transformervej 182860 Søborg

Bent Nygård Elektronik ApS

Haremarksvej 128723 Løsning

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS

Laurentsvej 282880 Bagsværd

Ejnar C. Kjeldsen A/S

Fjeldhammervej 52610 Rødovre

Brother Nordic A/S

Baldershøj 222635 Ishøj

Norris Print-Tech A/S

Sofiendalsvej 819200 Aalborg Sv

Instrumeter A/S

Toftebakken 73460 Birkerød

Klimax A/S

Ejby Industrivej 912600 Glostrup

Fimo Center A/S

Tyttebærvej 48643 Ans By

Axicode A/S

Jernbanegade 63390 Hundested

Intec International Technique Kolding A/S

Essen 236000 Kolding