Ruteplan

fagforening vojens

gav 3 firmaer
Kort
 • Allegade 33
  6500 Vojens
  Vis ruteplan
  70 30 08...
  Vis nummer
  Åbent
  Som medlem af 3F Vojens er du medlem af en stærk fagforening, der varetager dine interesser. Hos din lokale afdeling får du altid den bedste faglige hjælp. Vi kender dit fag, din overenskomst og reglerne på arbejdsmarkedet, og vi er en kvalificeret modpart til din arbejdsgiver. Du kan altid få en snak med os, og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Bliv medlem allerede i dag.
 • Firmaet ligger i København V
  og tager også imod kunder fra Vojens.
  Vis ruteplan
  33 29 70...
  Vis nummer
  Åbent
  DANSK EL-FORBUND SAMLER ALLE PÅ DET EL-TEKNISKE OMRÅDE. Vi er en faglig organisation for elektrikere, el-teknikere, el-montører og el-lærlinge i Danmark. Dansk El-Forbund arbejder på hele tiden at forbedre løn- og arbejdsvilkårene for vores medlemmer. Det gør vi ved at lave overenskomster, uddannelse, efteruddannelse mv. Vi er også med til at sikre arbejdsmiljøet i virksomhederne. Dansk El-Forbund er tilknyttet Din Faglige A-kasse.
 • Firmaet ligger i Kolding
  og tager også imod kunder fra Vojens.
  Vis ruteplan
  75 52 15...
  Vis nummer
  Åbent
  Som medlem af Metal får du hjælp i faglige sager og arbejdsskadesager. Danmarks bedste jobformidling. Hjælp ved ledighed. Rådgivning om uddannelse. Gode overenskomster, der flytter grænser - og en lang række fordelagtige tilbud om rabatter og særordninger.
Din søgning på fagforening vojens gav 3 firmaer og du har nået enden af ​​listen.
Static map