Se på kort

genvex 

gav 32 virksomheder i dette område

KVM-Genvex A/S

Sverigesvej 66100 Haderslev

Bornholms Agro- & Ventilationsservice

Borrelyngvej 7C3790 Hasle
logo

Firmaet startede i 1989 og beskæftiger sig i dag med alt indenfor varmepumper, ventilation og landbrugs mekanisering primært på Bornholm. Endvidere er vi forhandlere af flere produkter inden for boligventilation og varmepumper.

Ren Ventilation ApS

Matildevej 104200 Slagelse
logo

Vi renser og vedligeholder ventilationssystemer.

Gas- & Vandmesteren ApS

Lukket

(5)

Grenåvej 248960 Randers Sø
logo

Vi har stor erfaring med energioptimering og holder nøje øje med nye produkter og teknikker kvalitet er vigtig for os. Vi tilbyder også døgnvagt. Vort ry og speciale er pålidelighed og kvalitet. Vore områder strækker sig fra blikarbejde, til gas/gasservice, solvarme og gængse opgaver indenfor VVS-sektoren. Klik gerne ind på hjemmesiden og se, hvad vi kan gøre for dig, eller kontakt os på kontaktsiden. Din tidsplan er vort mål.

H. J. Christensen A/S

Lukket

Orebygårdvej 67400 Herning
logo

Siden starten af 1917 har H.J. Christensen A/S udviklet sig betragteligt med mange – store som små arbejdsopgaver og er i dag en moderne virksomhed med ca. 55 ansatte.

Køleteknikeren ApS

Holbergsvej 427000 Fredericia
logo

Køleteknikeren ApS træder til, når du skal have monteret, installeret eller vedligeholdt varmepumpen, køleanlægget i køle/fryserummet eller airconditionen hos din virksomhed. Vi monterer og udfører eftersyn på alle former for køleteknik i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart, så kontakt Køleteknikeren ApS, hvis du har en køleteknisk opgave, vi skal se til.

Bay Bolig Ventilation ApS

Lukket

Over Fussingvej 538920 Randers Nv
logo

Giv familien en sund hverdag! Et ventilationsanlæg i boligen sikrer et godt indklima, regulere fugtigheden i luften og spare energi. Med en professionel ventilationsløsning i hjemmet, udskiftes luften kontinuerligt, så det altid er behageligt at opholde sig i rummet - hver time i døgnet. Et ventilationsanlæg fjerner fugten i luften, så risikoen for fugtskader fjernes. Kontakt os og vi rådgiver dig om den optimale løsning til et bedre indeklima!

Guldahl El, Køleteknik, Ventilation

Lukket

Langballe 68700 Horsens
logo

Guldahl er en elinstallations og kølevirksomhed. Vi leverer totalløsninger inden for el, køleteknik, varmepumper, ventilation, intelligente systemer. Vi er specialister indenfor tæthedsprøvning og termografering af bygninger, lækagesporing og energioptimering.

Smede- & Blikkenslagermester Per Mortensen A/S

Lundsager 35750 Ringe
logo

Hvis du vælger Per Mortensen som din VVS Installatør er du sikret godt håndværk, høj kvalitet og dedikeret service hele forløbet igennem. Vi beskæftiger os med en masse former for VVS-opgaver og bestræber os altid på at levere et gennemarbejdet resultat. Du kan regne med vores konkurrencedygtige priser som matcher både dine behov og din økonomi. Vil du vide mere, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Klima Service Nord - NHS

Lukket

Snedronningens Vej 809230 Svenstrup J
logo

Vi arbejder med aircondition, varmepumper, køleudstyr som drikkevandskølere, isterningemaskiner, chillere og ventilation. Montering & lovpligtige eftersyn og reparationer er alle opgaver vi løser vi med mere end 10 års erfaring som køletekniker og ventilationstekniker. God Information om opgaven er vigtig for den bedste og hurtigste løsning.

Nordkystens Varmeservice

Lukket

Ammendrup Park 2403200 Helsinge
logo

Nordkystens Varmeservice - Personlig og kompetent service eftersyn af varmeanlæg. Som certificeret firma, udfører jeg arbejde på Varmepumper, Jordvarme, Aircondition og Genvindingsanlæg. Vi tilbyder service på varmepumper året rundt – i dit lokalområde – Nordsjælland.

Blom Ventilation & Energi ApS

Vejlevej 716823 Ansager

Hee Smede- & Maskinforretning ApS

Hovervej 536950 Ringkøbing

Brønderslev El-Teknik A/S

Håndværkervej 69700 Brønderslev

Damavent ApS

Lukket

Gredstedvej 106771 Gredstedbro

Deber Ventilation ApS

Kraftværksvej 117000 Fredericia

Scan Comfort

(4)

Brinksvej 86800 Varde

VVS Per Møller ApS

Rugvænget 148500 Grenaa

Thy & Hannæs VVS

Helledis 47742 Vesløs

Ventilationshuset ApS

Haraldsvej 66, 1. sal.8960 Randers Sø

Afv 2e Af 22.08.2021 A/S

Lundeborgvej 209220 Aalborg Øst

HP Ventilation

Lukket

Vester Egesborgvej 314700 Næstved

US Køleteknik, Guldahl El

Langballe 68700 Horsens

Agri-Teknik ApS

Stenbro Allè 116650 Brørup

PS montage og vikarservice

Skolegade 249632 Møldrup