Se på kort

hundehotel 

gav 94 virksomheder i dette område

Stevns Hundehotel

(5)

Råhovedvej 204672 Klippinge
logo

Stevns Hundehotel Pensionat for hunde. Hundene bor i store bokse. Alle hunde bliver luftet 2 gange dagligt i motionsgård.

Meldgård Hundepension

Lukket

Søen 66470 Sydals
logo

Meldgård Hundepension tilbyder 16 års erfaring i god social og kærlig pleje af pensions hunde. Vi har dejlige lyse lokaler med fliser, gulvvarme og god hygiejne, og en helt igennem ny renoveret hundepension. Hos os bliver hundene luftet på grønt areal og vi går ture flere gange dagligt. Vi tilbyder bokse med egene løbegårde samt leg og motivation med andre hunde efter ejerens eget ønske. Læs meget mere om os på vores hjemmeside. Vi kan også kontaktes på tlf. 74404833.

Rodselle Hunderesort

Lukket

Rodsellevej 106070 Christiansfeld
logo

Rodselle er en lille intim hundepension, hundedagpleje og hundefrisørsalon. Vi brænder for, at din hund skal have et dejligt ophold med mange gode oplevelser - et femstjernet hundeliv. Hundepensionen er bygget op fra bunden, og vi har derfor fået den indrettet nøjagtigt som vi gerne ville have den. Indretningen er grundigt gennemtænkt, med henblik på at din hund får så godt et ophold som muligt. Vi har sikret os, at vi har de bedste rammer for at kunne tage os ansvarligt og sikkert af din hund.

Vejlegårdens Hunde og Kattepension

Lukket

Jungshøjvej 182760 Måløv
logo

Vejlegården tilbyder at passe deres katte eller hunde, hvis de selv er forhindret, så næste gang de f.eks. skal på ferie, eller trænger til en forlænget weekend væk fra hjemmet, så bestil plads til deres dyr på vejlegården, så kommer de også på ferie, hvor der bliver taget personligt af dem. Kontakt os i dag for mere information.

Havens Hundepension

Lukket

Gøttruphavevej 609690 Fjerritslev
logo

Hos Havens Hundepension er vi eksperter i vores arbejde! Vi sørger for at din bedste ven har det godt! Vi er professionelle omkring vores arbejde og ved hvilken stimulering, kost, pleje m.m. din bedste ven har brug for!

Nyholmegård Hundepension I/S

Lukket

Mønvej 1524720 Præstø
logo

Familiens hund er en vigtig del af den ”gode tilværelse”, men det er friheden til at holde ferie også, og vi vil gerne give dig den frihed. Din hund har det allerbedst hjemme hos sig selv, men vi bestræber os meget på at være det bedste alternativ. Vores viden og erfaring med hunde er tilegnet gennem det meste af vores liv og især ved at have arbejdet professionelt med vores gæster på Ny Holmegård Hundepension siden vi overtog den i 1993.

Springbjerglund Dyrepension

Lukket

(5)

Hærvejen 207183 Randbøl
logo

SPRINGBJERGLUND DYREPENSION er beliggende i landlige omgivelser på den gamle Hærvej, midt mellem Vejle, Egtved og Billund.​ Springbjerglund Dyrepension er nyindrettet og der er gjort alt for at gøre forholdene så optimale for dyrene som muligt. Om de skal på ferie, weekend, kursus, flytte, holde fri et par dage m.m., tager vi i disse perioder kærligt hånd om familiens dyr. Vi tilbyder gode trygge forhold med megen kontakt dyr og mennesker imellem hver eneste dag.

Bladstrup Hundepension

Glavendrupvej 155450 Otterup
logo

Bladstrup Hundepension har været i drift siden 1987 og er baseret på princippet om, at dit kæledyr er et værdifuldt medlem af din familie og fortjener den bedst mulige pleje. Vi ved at det er en tillidserklæring at passe på dine firbenede følgesvende, og vi gør alt for at holde sundhed, psykologi og fysiske tilstand af din hund på højt niveau. Det vigtigste for os er din & din hunds tilfredshed efter et behageligt ophold hos. Vi tilbyder et stort udvalg af hundeartikler, hundefoder& kattefoder.

Ærtebjerg Hundepension v/Ditte Stevne Kristensen

Lukket

Boelsmosevej 85883 Oure
logo

Hos Ærtebjerg Hundepension v/Ditte Stevne Kristensen tilbyder vi trygge og professionelle omgivelser for din hund. Kontakt os gerne ved interesse eller hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Andersens Hunde- og Kattepension

Lukket

Frøstrupvej 3216800 Varde
logo

Vi driver pensionen ud fra det princip : Hvordan vi selv ville have passet vores dyr.Kun det bedste er godt nok. Vi passer dyrene som var det vores egne. Tryg ferie for dit kæledyr

Hundehaven Logrende Haler ApS

Gyngemose Parkvej 44, st. sal. tv2860 Søborg

Kransgaard Hunde- & Kattepension

Møllevej 584930 Maribo

Holms Hundepension

Gilbjergvej 357250 Hejnsvig

Skubidu

Høvsørevej 197650 Bøvlingbjerg

Midtjydsk Hundecenter

Dalvej 149632 Møldrup

Bornholms Hundecenter

Smørengevejen 13720 Aakirkeby

Splidholm Hundepension

(5)

Splidholmvej 108300 Odder

Holstebro Hundepension

Lukket

(5)

Stenumvej 27570 Vemb

Holmens Hunde- & Kattepension

(5)

Staupudevej 245240 Odense Nø

Løvmosens Hundepension

Nørre Forumvej 206715 Esbjerg N

Rinderupgaard I/S

St.Ajstrupvej 269240 Nibe

Hundehuset i Hadsten

(5)

Langskovvej 378370 Hadsten

Sydfyns Hundepension

(5)

Nørremarksvej 705762 Vester Skerninge

D Team - Hundemotivation

Tømmerupvej 444440 Mørkøv