Se på kort

hundeluftning 

gav 16 virksomheder i dette område

Gentoftegade 68, 3. sal. tv2820 Gentofte
logo

Walk & Dog er en hundebørnehave der bygger på kærlighed til hunde, og tilbyder oplevelser, træning og social udvikling af din hund. Det skal være en god oplevelse for alle og noget hundene glæder sig til, når vi er nede på den knap 1ha store mark lige uden for Roskilde. Vi lægger stor vægt på at familierne der sender deres skønne hund afsted med mig, er helt trygge og får en hund hjem der er velstimuleret, træt og glad, efter 2 1/2 - 3 timers leg og træning i naturen og i alt slags vejr.

Mønvej 1524720 Præstø
logo

Familiens hund er en vigtig del af den ”gode tilværelse”, men det er friheden til at holde ferie også, og vi vil gerne give dig den frihed. Din hund har det allerbedst hjemme hos sig selv, men vi bestræber os meget på at være det bedste alternativ. Vores viden og erfaring med hunde er tilegnet gennem det meste af vores liv og især ved at have arbejdet professionelt med vores gæster på Ny Holmegård Hundepension siden vi overtog den i 1993.

Kestrupvej 156560 Sommersted

Hos Charagon’s HundeCenter kan din hund og dig benytte jer af: Banen, Marken, Skoven og Hallen. Badet er under opførelse. Derudover tilbyder vi løbende træning, kurser, holder LP og Rally stævner.Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller ved interesse.

Halldór Laxness Vej 6MF2300 København S
logo

Velkommen til Paws! Vi tilbyder luftning af din pote, i flok eller alene. Jeg er snart færdiguddannet som familiehundeinstruktør. Jeg bruger kun positiv og belønningsbaserede metoder i min omgang med hundene.I skal være velkommen til at kontakte mig, for et gratis og uforpligtende introduktionsmøde.

Jættevej 192740 Skovlunde
logo

Tillid, samarbejde og venskab, er nøgleordene for træningsfilosofien hos BeBravehounds. Vi træner udelukkende med postive træningsmetoder, hvor der sørges for en glad hund, der er med mentalt hele vejen. Hver hund bliver set som en helhed, og ikke kun dens adfærd. Her kigges der på race, genetik, krop, sind, foder, vaner, tidligere oplevelser og erfaringer.Vi tilbyder både holdtræning, privattimer, adfærdsbehandling m.m. Jeg er uddannet hundeadfærdsinstruktør hos Center for Dyreterapi.

Frederiksborgvej 1052400 København Nv
logo

Hos GARM Hundetræning styrker vi samarbejdet mellem hund og ejer. Vi tilbyder kurser inden for holdtræning til både hvalpe og voksne hunde, samt enetimer for unikt tilrettelagt forløb. I den kolde tid (november-marts) tilbyder vi også hundeluftning. Vi arbejder kun med belønningsbaseret træning, hvor hunden lærer selv at byde ind i samarbejdet og hvor fedt det er at arbejde koncentreret sammen med ejer.

Pilemøllevej 912635 Ishøj
Vassingerød Bygade 403540 Lynge
Gyngemose Parkvej 44, st. sal. tv2860 Søborg
Peder Hvitfeldts Stræde 16, kl. sal.1173 København K
Kildeager 11, st. sal. tv2700 Brønshøj
Fruebjergvej 32100 København Ø