Ruteplan

hundepensionater

gav 121 firmaer
Kort
 • Søen 6, Lysabildskov
  6470 Sydals
  Vis ruteplan
  21 42 63...
  Vis nummer
  Lukket
  Meldgård Hundepension tilbyder 16 års erfaring i god social og kærlig pleje af pensions hunde. Vi har dejlige lyse lokaler med fliser, gulvvarme og god hygiejne, og en helt igennem ny renoveret hundepension. Hos os bliver hundene luftet på grønt areal og vi går ture flere gange dagligt. Vi tilbyder bokse med egene løbegårde samt leg og motivation med andre hunde efter ejerens eget ønske. Læs meget mere om os på vores hjemmeside. Vi kan også kontaktes på tlf. 74404833.
 • Råhovedvej 20
  4672 Klippinge
  Vis ruteplan
  20 24 83...
  Vis nummer
  (1
  Stevns Hundehotel Pensionat for hunde. Hundene bor i store bokse. Alle hunde bliver luftet 2 gange dagligt i motionsgård.
 • Jungshøjvej 18
  2760 Måløv
  Vis ruteplan
  44 97 59...
  Vis nummer
  Lukket
  Vejlegården tilbyder at passe deres katte eller hunde, hvis de selv er forhindret, så næste gang de f.eks. skal på ferie, eller trænger til en forlænget weekend væk fra hjemmet, så bestil plads til deres dyr på vejlegården, så kommer de også på ferie, hvor der bliver taget personligt af dem. Kontakt os i dag for mere information.
 • Gøttruphavevej 60, Gøttrup Have
  9690 Fjerritslev
  Vis ruteplan
  24 27 08...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos Havens Hundepension er vi eksperter i vores arbejde! Vi sørger for at din bedste ven har det godt! Vi er professionelle omkring vores arbejde og ved hvilken stimulering, kost, pleje m.m. din bedste ven har brug for!
 • Krogvej 30
  3320 Skævinge
  Vis ruteplan
  20 23 80...
  Vis nummer
  (1
  Lukket
  Skal du på ferie i længere perioder eller blot nogle dage, kan vi tilbyde at passe godt på din hund, kat eller kæledyr imens. Det er naturligvis en tillidssag at bringe sit kæledyr i en pension, derfor kan vi tilbyde dig gode og betryggende forhold, stor erfaring og megen kontakt med dit kæledyr. Et ophold i pensionen skal være en rar og behagelig oplevelse for dit kæledyr, så det ikke er ked af at komme igen.
 • Nykøbingvej 325, Radsted
  4990 Sakskøbing
  Vis ruteplan
  21 70 95...2
  Vis nummer
  Lukket
  På Steff Hundecenter tilbyder vi at passe din hund, mens du holder ferie. Vi har lagt et stort stykke arbejde i at skabe nogle rammer, hvor din hund kan føle sig godt tilpas og forsøger altid at imødekomme dine og din hunds individuelle behov. Derudover kan du få genoptrænet din hund efter sygdom/operation hos os og eventuelt i samarbejde med din dyrlæge. Ligeledes tilbydes mulighed for dagpleje. Kontakt os for yderligere information.
 • Rodsellevej 10
  6070 Christiansfeld
  Vis ruteplan
  42 22 67...
  Vis nummer
  Lukket
  Rodselle er en lille intim hundepension, hundedagpleje og hundefrisørsalon. Vi brænder for, at din hund skal have et dejligt ophold med mange gode oplevelser - et femstjernet hundeliv. Hundepensionen er bygget op fra bunden, og vi har derfor fået den indrettet nøjagtigt som vi gerne ville have den. Indretningen er grundigt gennemtænkt, med henblik på at din hund får så godt et ophold som muligt. Vi har sikret os, at vi har de bedste rammer for at kunne tage os ansvarligt og sikkert af din hund.
 • Gentoftegade 68, 3. sal. tv
  2820 Gentofte
  Vis ruteplan
  60 15 74...
  Vis nummer
  Walk & Dog er en hundebørnehave der bygger på kærlighed til hunde, og tilbyder oplevelser, træning og social udvikling af din hund. Det skal være en god oplevelse for alle og noget hundene glæder sig til, når vi er nede på den knap 1ha store mark lige uden for Roskilde. Vi lægger stor vægt på at familierne der sender deres skønne hund afsted med mig, er helt trygge og får en hund hjem der er velstimuleret, træt og glad, efter 2 1/2 - 3 timers leg og træning i naturen og i alt slags vejr.
 • Gabølvej 6
  6000 Kolding
  Vis ruteplan
  88 77 27...2
  Vis nummer
  (2
  Lukket
  Søndergård Hunde og Kattepension er beliggende kun 4km fra Kolding, i de skønneste omgivelser i den smukke Hylkedal. Pensionen blev etableret for 30 år siden og i 2003 købte Gitte Visbech pensionen, og har siden drevet den videre i samme gode og varme ånd, hvor der bliver lagt vægt på en god kontakt imellem parterne, og at hunden/katten er i centrum. Vi kan tilbyde din hund et godt og kærligt ferieophold, og lægger stor vægt på individuel pleje.
 • Mønvej 152
  4720 Præstø
  Vis ruteplan
  21 53 96...
  Vis nummer
  Lukket
  Ny Holmegaard Hundepension har flere end 30 år bag sig. Familien Larsen tager godt imod jeres hunde, så I trygt kan holde ferie Familiens hund er en vigtig del af den ”gode tilværelse”, men det er friheden til at holde ferie også. Hvis du har tillid til os, vil vi gerne passe din hund, og give dig den frihed. Vi ved godt at tillid og tryghed ikke kommer af sig selv, derfor er du meget velkommen til at besøge os før reservation. Vi er meget opmærksomme på at hjælpe både dig og din hund ved at sikre trygge rammer og høj kvalitet i forhold til pasning, luftning og fodring af hunden i den tid den er hos os. Mange af vores hundegæster, har vi haft fra de var hvalpe, og de er glade og forventningsfulde når de ankommer, og det samme er deres herre, for de skal jo også på ferie. Gensynsglæden er ikke mindre ved afhentningen, så vi møder mange glade mennesker og hunde, hvilket gør det meget inspirerende og positivt at arbejde med. Vi glæder os til at byde dig og din hund velkommen!
 • Hærvejen 20
  7183 Randbøl
  Vis ruteplan
  21 18 31...
  Vis nummer
  (1
  Lukket
  SPRINGBJERGLUND DYREPENSION er beliggende i landlige omgivelser på den gamle Hærvej, midt mellem Vejle, Egtved og Billund.​ Springbjerglund Dyrepension er nyindrettet og der er gjort alt for at gøre forholdene så optimale for dyrene som muligt. Om de skal på ferie, weekend, kursus, flytte, holde fri et par dage m.m., tager vi i disse perioder kærligt hånd om familiens dyr. Vi tilbyder gode trygge forhold med megen kontakt dyr og mennesker imellem hver eneste dag.
 • Glavendrupvej 15, Bladstrup
  5450 Otterup
  Vis ruteplan
  24 81 50...
  Vis nummer
  Bladstrup Hundepension har været i drift siden 1987 og er baseret på princippet om, at dit kæledyr er et værdifuldt medlem af din familie og fortjener den bedst mulige pleje. Vi ved at det er en tillidserklæring at passe på dine firbenede følgesvende, og vi gør alt for at holde sundhed, psykologi og fysiske tilstand af din hund på højt niveau. Det vigtigste for os er din & din hunds tilfredshed efter et behageligt ophold hos. Vi tilbyder et stort udvalg af hundeartikler, hundefoder& kattefoder.
hundepensionater gav 121 firmaer
Static map