Se på kort

medarbejdere 

gav 105 virksomheder i dette område

Jobagenterne ApS

Jernbanegade 23B4000 Roskilde

Jobagenterne er en vikar- og rekrutteringsvirksomhed med hovedkontor i Roskilde og satellitkontorer i Nykøbing F. og Kolding.Vi arbejder fortrinsvist med vores kerneydelse, som er formidling af midlertidig arbejdskraft i form af vikarer/løsarbejdere samt personaleudvælgelse til faste stillinger til private virksomheder og det offentlige arbejdsmarked i Danmark.De seneste år har vi specialiseret os i at levere kompetente medarbejdere til store dele af Industrien i Danmark.

Pareta A/S

Torvet 4A, 1. sal. 13400 Hillerød
logo

Pareta er et vikarbureau for pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer. Vi formidler især pædagoger, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter til døgn- og dagtilbud samt ældreplejen.Vores forretningsplatform er samarbejde med engagement og fokus på værdiskabende løsninger, som giver vores kunder mere overskud til kerneopgaverne. Vi har ordnede forhold for alle vikarer og tilbyder en høj grad af frihed i ansættelsen og god løn efter overenskomst.

Vihar-Vikar

Kronprinsens Alle 21A, st. sal. tv9400 Nørresundby
logo

Hos Vihar-Vikar får du et professionelt vikarbureau, der kan træde til, lige når du har brug for det. Vores vikarer er eksperter indenfor flytning, rengøring og murerarbejde. Vi sætter stor pris på vores kunder, og det kommer til udtryk i konkrete fordele. Er du kunde hos os, er du nemlig andelshaver, og får 25% af invest overskud. Vi er det vikarbureau med allerflest fordele og her på siden, kan du læse mere om hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Centrum Personale A/S

Frederiksberg Alle 351820 Frederiksberg C
logo

Centrum Personale har i mere end 25 år fungeret som professionel samarbejdspartner inden for HR-, vikar- og rekrutteringsområdet. Vi har langvarige samarbejdsrelationer med mange virksomheder og kandidater.

Vestjysk Vikarservice

Herningvej 5, 1. sal,, 1 sal. sal.6950 Ringkøbing
logo

Vestjysk Vikar- og Hjemmeservice leverer professionelle vikarer til forskellige opgaver inden for landbrug, skovbrug, entreprenør, håndværker, montage og som maskinførere. Vores kunder er både offentlige og private virksomheder.Der tilbydes hjemmeservice, privat- og erhvervsrengøring, vinduespolering, samt rengøring af fraflytningslejligheder. Virksomheden er godkendt til at levere rengøring under fritvalgsordningen i Lemvig og Ringkøbing-Skjern kommune. Læs mere på hjemmesiden.

Bloom

Lautruphøj 12750 Ballerup
logo

Vi er en effektiv rekrutterings- og rådgivningsvirksomhed med speciale i rekruttering og headhunting for virksomheder i højteknologiske brancher så som IT, telecom, medico, elektronik og nanoteknologi m.v. Hos os er personlig service, høj etik og kvalitet altid i højsædet, og vi er kendte for at sikre, at samarbejdet med virksomheder og kandidater er særdeles professionel og effektiv. Kontakte os gerne for at få en uforpligtende snak om dine ønsker og behov til en ny medarbejder.

Klere ApS

Manbjergvej 948541 Skødstrup
logo

SubCare er et dedikeret sundhedsfagligt vikarbureau, der tilbyder skræddersyet løsninger alt afhængig af om I har brug for: Sosu 'er, pædagoger/studerende/medhjælper, sygeplejersker, socialrådgiver, personale med erfaring indenfor lifte, sonde, medicinhåndtering, respirator eller projektansættelse.

Psykolog Birgit Høybye

Vestsjællandscentret 10A, 2. sal.4200 Slagelse
logo

Er du havnet i en vanskelig situation? Jeg tilbyder individuel rådgivning og terapi til private, herunder børn, unge og voksne, samt kurser, supervision og rådgivning til professionelle i kommuner, regioner, skoler og dag- og døgninstitutioner. Ring for en personlig og uforpligtende samtale.

ES Service

Rødegård Søpark 334720 Præstø
logo

Mandskabsudlejning.

Feriefonden For Medarbejdere

Rådhus Alle 1009900 Frederikshavn

Feriefonden for medarbejdere ved Rudersdal Kommune

Øverødvej 22840 Holte

Feriefonden for medarbejdere i Bornholms Regionskommune

Stenhuggerstræde 23730 Nexø

FAGLIG VIKAR

Maglebjergvej 62800 Kongens Lyngby

Feriefond For Ikast-Brande Kommune

Rådhusstrædet 67430 Ikast

Feriefonden af 1979 for Medarbejdere ved Aarhus Universitet

Nordre Ringgade 18000 Aarhus C

Walter Rasmussens Fond For Medarbejdere I Vinfirmaet Vilh. Christiansen A/S

Frederiksgade 21, 2. sal.1265 København K

Feriefonden for medarbejdere i Bla dkompagniet

Islevdalvej 2052610 Rødovre

Fonden For Medarbejdere I Niels Clauson Kaas A/S

Rugmarken 283520 Farum

Danish ImpEx ApS

Frenderupgade 294780 Stege

Udlånte Medarbejdere Til Udk/Aes

Sankt Kjelds Plads 112100 København Ø

Udlånte Medarbejdere Til Udk - Allerød

Sortemosevej 23450 Allerød

Feriefonden For Medarbejdere Ved Næstved Kommune

Rådmandshaven 204700 Næstved

Www. Jobseekers.dk ApS

Akvavitvej 37, 7. sal. 19000 Aalborg

Feriefonden for Medarbejdere ved Kalundborg Kommune

Holbækvej 141B4400 Kalundborg

Feriefonden for medarbejdere ved Ringsted Kommune

Amtstue Alle 714100 Ringsted