Se på kort
Kæderupvej 204682 Tureby

Kæderup Pianoservice v/Ib Madsen kommer rundt på det meste af Sjælland. Med over 27 års erfaring i branchen tilbyder jeg både stemning og reparationer - primært til skoler og institutioner, men også til private. Kontakt mig på telefon for en snak om dine/jeres muligheder.

Hassellunden 34270 Høng

Kompetente og pålidelige tjenester både når dit instrument skal stemmes, vedligeholdes eller repareres.Omhyggeligheden og erfaringen er kommet via grundighed og en aldrig svigtende interesse for alle opgaver. Det gælder selve instrumentet, men også når der endeligt skal spilles på det.Ring for flere oplysninger og en eventuel aftale. Ringer du forgæves på 2620 4322, er det rart at vide, at telefonsvareren selvfølgelig aflyttes og besvares med det samme.Venlig hilsenJens Krøyer

Ludvig Holbergs Vej 308230 Åbyhøj

Jeg stemmer dit flygel eller klaver i kammertonen, trækker det op hvis det står for lavt (og hvis det kan trækkes op). Jeg kan skifte en nagle eller justere på mekanikken. Jeg klarer de små opgaver, der ikke kræver specialværksted. Jeg er også fulltime jazzbassist og meget optaget af musik og koncerter. For henvendelse: Ring 40 44 51 66 eller send en mail til [email protected]

Egenappevej 1675700 Svendborg

PIANO FORTE ejes og drives af Flemming Hansen, uddannet pianostemmer og instrumentmager. Jeg er eksamineret medlem af Dansk Pianostemmer og Instrumentmagerforening og har været i faget i nu over 30 år, heraf de sidste godt 20 med egen forretning og værksted i Svendborg. Jeg sætter en ære i at levere kvalitet. Både håndværksmæssigt i såvel stemninger som reparationer, men også kvalitet i form af de klaverer og flygler som jeg leverer til mine kunder.

Bækmarksbrovej 727660 Bækmarksbro

Vi tager hånd om gamle og nye, såsom store og små serviceeftersyn.Vi kører i hele Jylland. Vi har åbent alle ugens dage.Ring og få et uforpligtende tilbud.

Musholmgade 6, 1. sal. mf2100 København Ø