Se på kort

reperation 

gav 43 virksomheder i dette område

Per Låsesmed

(5)

Akacievej 8, 2. sal. th2830 Virum
logo

Per Låsesmed klarer alt inden for låseservice og låseinstallationer. Ring til mig for et uforpligtende tilbud.

Stensbjerg El ApS

Vordingborgvej 884681 Herfølge
logo

Stensbjerg El løser alle typer af el-opgaver for både private, virksomheder samt boligforeninger. Vi beskæftiger os med alt indenfor eL-installationer, industri-automatik, IT-installationer samt ny- og ombygninger. Vores ansatte er alle faguddannede teknikere, som altid leverer kvalitetsarbejde i tæt dialog med dig som kunde. Kontakt os for mere information eller besøg vores hjemmeside.

Murerfirma Nikolaj Nielsen ApS

Padborgvej 299900 Frederikshavn
logo

Alt murerarbejde udføres: Reparationer, renovering, badeværelser, fundament, vægge, klinker samt meget mere ring og hør, hvad vi kan gøre for dig. Vi sætter standarden højt for det arbejde vi udfører og bestræber os på at levere murerarbejde af høj kvalitet. Vi lever af tilfredse kunder og vi gør vores alle bedste for at imødekomme ønsker og behov.

J.P. Tamstorf Automobiler A/S

Kirkestræde 54500 Nykøbing Sj
logo

Hos J.P. Tamstorf Automobiler A/S er du og din bil det vigtigste. Forvent derfor altid, at vi vil gøre det bedste for dig og din bil - og altid med et smil. Vi er Skandinaviens ældste autoriserede Ford-forhandler af nye og brugte biler samt serviceværksted og skadescenter med alt i reservedele og tilbehør. Finansering eller erhvervs- og privatleasing hjælper vi selvfølgelig også med. Velkommen ind!

Tækkemand Gert Ludvigsen

Havnsøgårdsvej 314591 Føllenslev
logo

Gert Ludvigsen har mere end 25 års erfaring som tækkemand, og har tidligere arbejdet for nogle af de mest erfarne og kvalitetsbeviste stråtagtækkere. Erfaringen er den bedste garanti både for stråarbejdets kvalitet og holdbarhed, og for en fagmæssig vurdering af den bestående tagkonstruktion, som det nye tag skal ligge på - inden vi går igang. Lad os mødes og få et uforpligtende tilbud.

JSJ Teknik

Høvevej 124540 Fårevejle
logo

JSJ Teknik reparerer stort set alt inden for elektronik for både private og erhverv. Hvis elektronikken på båden går ned, eller hvis der er problemer med elektronikken i bilen, så står jeg klar til at hjælpe. Jeg forstår problemerne og kan hurtigt hjælpe dig videre, så du ikke skal gå alt for længe med udstyr, der ikke virker. Det samme gælder, hvis du oplever knas med elektroniske produkter derhjemme. Lad mig se, hvad der driller, så finder jeg hurtigt ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig videre.

Viking Auto Center

Ålekistevej 1502720 Vanløse
logo

Viking Auto Center er en familieejet og drevet autoreparationsservice i Vanløse. Vi servicerer vores lokalsamfund og de omkringliggende områder. Vores certificerede teknikere er klar til at håndtere enhver bilreparation.

Techno-Design ApS

Albanivej 555792 Årslev
logo

Installation og opsætning af: Computer, Server, ip telefoni ,wifi og Netværk I Danmark og udland.

Panasonic Center Leos Radio ApS

Viborgvej 2887840 Højslev
logo

Bedste kvalitets produkt til god pris. Mangler du underholding til huset? Vi har alt fra TV, radio, tilbehør, beslag, bluetooth, kabler, høretelefoner etc. Bestil produkter hos os. Her får du den bedste kvalitet og service. Har du problemer med et produkt? Vi har selvfølgelig support og efter salg, er vi klar til at hjælpe dig, hvis der skulle opstå problemer. Vores butik ligger over for Din Købmand i Nr. Søby.

Torben Murer, Ladby

Ladbyvej 2075300 Kerteminde
logo

Vi laver alle former for mureropgaver. Ring i dag og lad os få en snak!

Flemming's Autohjælp

Perikumvej 63310 Ølsted
logo

Flemmings Autohjælp er et seriøst og kvalitetsbevidst autotransportfirma. Firmaet har eksisteret siden år 2000. Geografisk dækker vi det meste af Sjælland men vores hovedområde ligger i at yde autotransport og autohjælp i Hillerød, Frederikssund, Helsingør, Frederiksværk, Nordsjælland og København. Så hvis din bil er gået i stå eller der er andre problemer med den, så ring til Flemmings Autohjælp.

Tømrermester Ejgild Olsen

Flakholmen 32, 2. sal. th2720 Vanløse
logo

Vi udfører en bred vifte af tømrer og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Murermester - Bang ApS

Lyngen 252800 Kongens Lyngby
logo

Alle former for murerarbejde udføres for både private og erhverv. Kontakt os i dag hvis du ønsker at vide mere eller for et uforpligtende tilbud.

Mister Minit

Hobrovej 4529200 Aalborg Sv
logo

Hos Mister Minit reparerer og sælger vi tilbehør til sko og støvler, og vi har et stort udvalg af hæle, såler, snørebånd, skocreme, imprægnering og meget mere, der giver dine sko nyt liv.Høj kvalitet og god kundeservice, er det vi leverer. Mister Minit præges af en stor faglig stolthed, som blandt andet kommer til udtryk gennem vores hjælpsomme og kompetente kundeservice.

T.M Brolægning

Vestskellet 663250 Gilleleje
logo

T.M Brolægning udfører alle former for entreprenør- og bygningsopgaver. Både store og små opgaver løser vi. Kontakt os for yderligere information.

Schous Cykel Reperation

Holmgade 176430 Nordborg

Giacomo Caiezza

H.C. Ørsteds Vej 39C1879 Frederiksberg C

Ms-Multiservice Fyn

Stormosevej 405450 Otterup

BPS Ejendomsservice

Højagerparken 2, kl. sal. 12750 Ballerup

Phnom Penh Systuen

(3.4)

Jyllingevej 1882610 Rødovre

Tækkemand Jørgen Birch

Hårlev Mark 34652 Hårlev

Lintrup-Andersen Tømrer & Snedker I/S

Knullen 1315220 Odense Sø

Mikkelsen Mark Og Maskinteknik

Refskovvej 37620 Lemvig

CNC Netservice ApS

Doktorparken 36D9230 Svenstrup J

Mj Hydraulik ApS

Bødkervej 2A4300 Holbæk