snedker frederikshavn 

gav 115 virksomheder i dette område

Thidex Tømrer-Snedker

Nørgårdsvej 179970 Strandby
logo

KARLSEN BYG A/S

Åbent

Brøndenvej 41C9750 Østervrå
logo

Vi er et mindre tømrerfirma fra Østervrå, der har specialiseret os i løsninger der er tilpasset kundens behov, samtidig med at den høje kvalitet fastholdes. Vi har eget værksted med egen produktion af døre og vinduer hvor vi også kan udføre forskellige former for snedkerarbejde som f.eks. skabe og trapper. Derudover har vi en række dygtige samarbejdspartnere, som vi gennem tiden har opbygget et nært og tillidsfuldt forhold til.

Raunstrup A/S

Robert Fultons Vej 228200 Aarhus N
logo

Firmaet ligger i Aarhus N og tager også imod kunder fra Frederikshavn.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Ulrik Bisgård A/S

Anholtvej 79900 Frederikshavn
logo

Ulrik Bisgård løser en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, tagarbejde, renovering m.m. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Kim Jensen & Sønner ApS

Skævevej 1049352 Dybvad
logo

Vi tilbyder os indenfor alt tømrerarbejde og er gerne din sparringspartner i hele processen omkring at få dine byggedrømme og -ideer realiseret til virkelighed. Vi sørger også gerne for alt tegningsmateriale, ligesom vi har stor erfaring i at indhente de nødvendige byggetilladelser hos myndighederne. Da vi har mere end 25 års erfaring indenfor byggefaget ved vi, hvor vigtigt det er, at kunden føler sig løbende informeret og tryg om byggeprocessen.

Tømrer og Snedkermester Erik Kristensen

Chr. Pedersensvej 219300 Sæby
logo

Erik Kristensen udfører en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private og erhvervslivet. Vi er 3 ansatte der udfører bl.a. nybyg, tilbyg, trægulve, vinduer og døre, køkkener, badeværelser, vinterhaver/udestuer, carporte, tagarbejde, renovering m.m. Så hvis dine døre og vinduer er nedslidte og trænger til at blive skiftet ud, eller du skal have nyt køkken, tagetagen skal bygges om, carporten udvides eller stuegulvet lægges om, så kontakt os for et godt tilbud.

Sæbyg ApS

Hybenvej 59300 Sæby
logo

SÆBYg A/S tilbyder alt inde for tømrer- og snedkerarbejde, fra småopgaver til totalentrepriser. Vores niche er udførelse af specialløsniger, særligt inden for tag, døre og vinduer. Med fuldt udstyret snedkerværksted og den nødvendige håndværksmæssige baggrund kan vi løse selv de vanskeligste, mest individuelle opgaver. I vore samlemontagehal kan vi udarbejde store elementer, som hurtigt og nemt samles på kundens adresse.

HB Byggeri ApS

Vibevej 39982 Ålbæk
logo

Skal du bygge om, bygge til, lave forbedringer eller vedligeholdelse, så står vi til rådighed med råd og vejledning samt udførelse af alt inden for tømrer- og snedkerarbejde. Kontakt os gerne per telefon, så vi kan få opgaven fastsat med det samme.

Tømrer- & snedkermester Martin Holm Hansen

Vrængmosevej 129750 Østervrå
logo

Vi er en stabil virksomhed, som tilbyder vores ekspertise indenfor alle fagets områder. Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetsarbejde og på tilfredse kunder.

Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS

Tranåsvej 49300 Sæby
logo

Vores firma bygger på værdierne Tryghed - Tillid - Kvalitet. Derfor mener vi, at du kan forvente lidt mere, når du vælger os. Vi er det oplagte valg af håndværker, ”når du forventer lidt mere”… Vi har fornemmelse for godt håndværk & design, ”når du forventer lidt mere ”… Vi leverer høj kvalitet i store såvel som små opgaver, ”når du forventer lidt mere”. Vi har højt kvalificerede medarbejdere, der sætter stor pris på at udføre et kvalitetssikret arbejde, ”når du forventer lidt mere” …

Raunstrup A/S

Rørdalsvej 819220 Aalborg Øst
logo

Firmaet ligger i Aalborg Øst og tager også imod kunder fra Frederikshavn.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Elling Tømrer- & Snedker

Kvisselvej 679900 Frederikshavn

HK Byg Tømrer/snedker ApS

Højgårdvej 59300 Sæby

Skovs Tømrer

Lukket

Knæverhedevej 79300 Sæby

Tømrer-og Snedkermester Uffe Andersen

Søholtvej 559750 Østervrå

Snedkerfirmaet Villy Jørgensen Skagen ApS

I. P. Thomsens Vej 69990 Skagen

Snekker Børre Andersen AS

Th. Bergs Gade 129900 Frederikshavn

Møller's Tømrer og Snedkerforretning ApS

Trafikcenter Sæby Syd 29300 Sæby

Thorshøj Tømrer & Snedkerforretning

Rebslagervej 249300 Sæby

Ålbæk Tømrer- & Snedkerforretning

Industrivej 339982 Ålbæk

M. & J. Byg ApS

Lukket

Lendumvej 699900 Frederikshavn

Thim Snedker / Tømrer v/Preben Thim

Constantiavej 239900 Frederikshavn

Finn A. Christensen A/S

Ærøvej 589900 Frederikshavn

Buttervængets Tømrer & Snedker ApS

Vølund Nielsens Vej 89990 Skagen

Laf ApS

Fladholtvej 299900 Frederikshavn