Se på kort

specialskoler 

gav 193 virksomheder i dette område

Special Skole

Elisipannguup-Aqq. 3961 Uummannaq

Filadelfia

Åbent

Kolonivej 14293 Dianalund
logo

Filadelfia er Danmarks eneste specialiserede hospital for mennesker med epilepsi. Vi har kompetente medarbejdere med hjertet på rette sted, som yder højt specialiseret udredning, behandling og rehabilitering til mennesker med epilepsi og erhvervet hjerneskade. Patienter kommer fra hele landet til Filadelfia og henvises via egen læge, speciallæge eller hospitalsafdeling. Filadelfias Center for Neurorehabilitering har 24 specialiserede sengepladser til mennesker med erhvervet hjerneskade.

Daghøjskolen i Randers

Lukket

Niels Brocks Gade 2, st. sal.8900 Randers C
logo

Daghøjskolen er et uddannelsessted for voksne, der søger inspiration, ny viden og et skub fremad i livet. Vi tilbyder folkeoplysende undervisning, der styrker den enkeltes faglige og personlige kompetencer og forbedrer derved deltagernes muligheder på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. Kontakt os for yderligere information.

Specialskoler Søgeord

Fordi uddannelse er vejen frem har vi på Daghøjskolen Randers et særligt forløb til dig som er klar til at starte på uddannelse. Vi tror nemlig på at alle, med den rette vejledning, individuel støtte - og en lille smule forkælelse, kan komme over de barrierer, der stopper dem - videre i livet med en uddannelse.

Vis mere

Heldagsskolen

Lukket

Almindingensvej 233751 Østermarie
logo

Heldagsskolen er en specialskole, hvor eleverne beskrives som børn og unge med normal intelligens, med emotionelle og adfærdsmæssige vanskeligheder samt ADHD og autisme spektrums forstyrrelser (ASF).

Sofie Rifbjerg Efterskole

Lukket

Brarupvej 24840 Nørre Alslev
logo

Sofie Rifbjerg Efterskole er en skole for unge med særlige undervisningsbehov. Det er en skole for dig, der har svært ved at følge med i undervisningen på en normal skole.

Stationen

Fjelstrupvej 1296100 Haderslev
logo

Stationen består af døgnafdelingerne Vonsbæk Station og Satellitten. Stationen samarbejder med PPR i Haderslev Kommune i forhold til skoleplacering. Der er også mulighed for hjemmeundervisning i Stationens regi hvor undervisningen tilrettelægges den enkelte unge i forhold til manglende fag, erhvervspraktiske forløb mv. Vi ønsker at drive et opholdssted med en sund kultur og god stemning: både blandt unge og voksne, hvilket vi bl.a. opnår via accept og respekt for hinanden og for forskelligheden.

Neuro4you

Lukket

Åsbjerg 437323 Give
logo

Neuro4you tilbyder forløb med neurofeedback. Ønsket er at bidrage til højere trivsel i Danmark med den nyeste teknologi, der er essensen i ILF neurofeedback efter Othmer-metoden.Mit tilbud retter sig mod private såvel som virksomheder og institutioner. Neurofeedback kan også med fordel anvendes på flere typer skoler; almen, special-, erhvervsskoler samt uddannelsesinstitutioner, hvor det er et ønske at fastholde/ hjælpe elever/studerende. Træningen kan foregå i min klinik i Give.

Rødmosegård Skole ApS

Lukket

Fugletoften 124320 Lejre
logo

Rødmosegård Skole er et skole- og dagbehandlingstilbud til elever fra 0 - 10. klassetrin. Vi henviser endvidere til vores hjemmeside.

Kommunikationscenter Thisted

Lukket

Kr. Kolds Gade 37700 Thisted
logo

Kommunikationscenter Thisted tilbyder kompenserende specialundervisning til voksne i Thy og på Mors. Vi giver mennesker med særlige behov mulighed for at mestre livet. Læs nærmere på hjemmesiden.

Risskov Efterskole

Tretommervej 338240 Risskov
logo

Skolen for mad og appetit på livet! På SanseStormerne tilbyder vi 10. klasse, højskoleophold og uddannelser samt både lange og korte kurser. Skolen har plads til i alt 80 boende elever inkvarteret på enkelt- og dobbeltværelser. Værelserne har toilet og bad og er møbleret med senge, skriveborde, vægreoler og rummelige skabe.

Center for Kommunikation og Undervisning

Markedsvej 69600 Aars

Kildebakken, SFO

Kildesgårdsvej 193770 Allinge

Dagskolen på Bustrup Hovedgaard

Sønder Lemvej 37860 Spøttrup

Maglebjergskolen

Kokkedalen 23540 Lynge

Skole/Behandlingstilbuddet Yderbyskolen ApS

Yderbygade 54583 Sjællands Odde

Fonden Grennessminde Birkerød

Tornevangsvej 973460 Birkerød

FEGU Hellerup

Bernstorffsvej 13A2900 Hellerup

Erhvervsskolen af 2011

Lukket

Saltværksvej 582770 Kastrup

Specialskole Skibstedskolen

Skibstedvej 269293 Kongerslev

Kathøjskolen

Elise Sørensens Vej 64400 Kalundborg

Specialområde Børn Og Unge Granbo,

Granbakkevej 228961 Allingåbro

Lyngåskolen

Graham Bells Vej 1D8200 Aarhus N

Alleskolen

Toldbodgade 58000 Aarhus C

Vesterbakkeskolen

Blommevej 508930 Randers Nø

Pilehaveskolen

Stadionvej 105610 Assens