Ruteplan

tepotter

gav 4 firmaer
Kort
 • Skolegade 1, Nørre Vissing
  8660 Skanderborg
  Vis ruteplan
  22 76 43...
  Vis nummer
  (1
  Lukket
  Uddannet på Århus kunstakademis lertøjsafdeling hos Kim Holm. Jeg er en aktiv og iderig keramiker, som ELSKER at dreje, dekorere og fremstille en masse lækker keramik til daglig glæde og gaver: HÅNDDREJET LERTØJ MED SJÆL OG PERSONLIGHED. Hos mig overraskes du af et stort og varieret udvalg. Kom og besøg mit keramikværksted og tilhørende butik i Nørre Vissing. Her er altid noget nyt!
 • Lyngby Hovedgade 9A
  2800 Kongens Lyngby
  Vis ruteplan
  45 93 90...
  Vis nummer
  Navnet Chaya er japansk og betyder det lille tehus. Og det var sådan, det hele startede. Med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men holder fast i at være nærværende og personligt. Chayas univers består i dag af to tebutikker, hvor vi sælger 80 forskellige varianter af te, lækkert tetilbehør som flotte tepotter og et udvalg af kager, marmelader, honning og andre udsøgte ting. Alle varer sælges ligeledes online, ligesom vi laver firmagaver til både små og store virksomheder.
 • Kirkevænget 2
  4180 Sorø
  Vis ruteplan
  27 57 05...
  Vis nummer
  Klassisk enkelt formsprog. Stramme eller vilde linier. Grafisk og skulpturelt udtryk. Silkematte glasurer. Drypfrie tepotter og kander. Unika og brugsting i tyndt hånddrejet stentøj og transparent porcelæn. Faguddannet keramiker - eget værksted siden 1974. Inspirationen kommer af glæden over håndværket - det bløde lers evne til at lade sig skabe og brænde til en helhed af styrke og skønhed, man kan fryde sig over at se på og tage i hånden.
Din søgning på tepotter gav 4 firmaer og du har nået enden af ​​listen.