Se på kort

juvelerer 

gav 30 virksomheder i dette område

Pind J. Design Guldsmedie

Åbent

Gerritsgade 445700 Svendborg
logo

Pind J. Design Guldsmedie er grundlagt i 1985, med speciale inden for guld- og sølvreparationer samt specialopgaver. Vi har en butik, som ligger i hjertet af Svendborg, hvor vi forhandler et stort udvalg af smykker og ure. Vi har eget guldsmede- og urmagerværksted. Dette giver os mulighed for at yde vores kunder en helt særlig service, både hvad angår reparationer på smykker og ure samt fremstilling af smykker af eget design. Alt kan lade sig gøre, kun fantasien sætter grænser!

Lykkes Guld & Sølv

Åbent

Jernbanegade 236000 Kolding
logo

Lykke's Guld og Sølv har eksisteret siden 1981 og vi fører over 40 forskellige smykke og urmærker. Vi udfører alle former for reparationer samt special opgaver efter dine ønsker, på vores eget værksted. Graveringsopgaver og batteriskifte løser vi også. Vi har landsdækkende bytteservice og er medlem af Smykkekæden og Danmarks Guldsmede og Urmagere.

Guldsmed Bræmer-Jensen ApS

Åbent

Torvegade 28900 Randers C
logo

Et smykke til en, du holder af, eller måske en belønning til dig selv, fordi du har nået et mål i dit liv.Guldsmed Bræmer-Jensen giver dig et smukt udvalg af muligheder i omgivelser, der yder smykkerne retfærdighed. Samtidig får du personlig rådgivning fra mennesker med håndværksmæssig indsigt.Hos Bræmer-Jensen forener vi en moderne virksomhed med tre generationers traditioner og viden om guldsmedearbejde.

Poul Normann

Åbent

Bispegade 96100 Haderslev

Guldsmed Poul Normann er en guldsmed i hjertet af Haderslev. Vi tilbyder et stort udvalg af smykker og ure for enhver smag.

Guldsmed Keld Olsen A/S

Åbent

Reberbanegade 32300 København S
logo

Guldsmed Keld Olse forhandler kendte mærker og designer unikke smykker. Vi foretager også alle former for reparationer, uanset om der er tale om arvesmykker eller moderne smykker. Alle vores smykker samt alle reparationer leveres med højeste kvalitet og til yderst konkurrencedygtige priser, da vi kan udføre reparationerne på eget værksted. Besøg vores butik eller køb smykker direkte online i vores webshop. Kig også gerne ind i butikken i Fields 338, på Arne Jacobsens Alle 12, 2300 København S.

Urma

Åbent

Godthåbsvej 722000 Frederiksberg
logo

Vald. Jørgensen Guldsmedie

Åbent

Østergade 345900 Rudkøbing
logo

Vald. Jørgensen Guldsmedie er en guldsmedebutik i centrum af Rudkøbing. Kontakt os for yderligere information eller kom ind og se vores store udvalg.

Guldsmed Norup

Åbent

Sct. Mathias Gade 378800 Viborg
logo

Guldsmed Norup er en forretning med fokus på det gode håndværk, det smukke design og den unikke gaveidé. I vores butik finder du klassiske og moderne smykker fra førende danske og internationale designere. Med eget værksted og faguddannet personale tilbyder vi desuden at fremstille dit helt personlige smykke fra bunden. Butikken byder også på et stort udvalg af ure fra kendte mærkevareproducenter.

Guldsmed Rystrand

Åbent

Solrød Center 672680 Solrød Strand
logo

Hos Guldsmed Rystrand tilbydes der et bredt sortiment af ure og smykker til både ham og hende, og du kan forvente en service og vejledning i særklasse for såvel salg af produkter som reparationer. Så hvad enten du er ude efter en gave til den, du elsker, eller vil forkæle dig selv, kan du stensikkert finde dét, du leder efter hos os. Kom og besøg butikken i Solrød Centret.

Guldsmed Fredwerk v/ Rikke Schmidt Frederiksen

Åbent

Adelgade 2 BUTIK8900 Randers C
logo

Guldsmed Rikke Schmidt Frederiksen - håndlavede smykker. Har du en idé til et smykke eller en forespørgsel om en fatteopgave eller reparation er du altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud.

Ragnar Ure & Juveler - Offical Rolex Retailer

Åbent

Jernbanegade 35000 Odense

Guldsmed Hansen

Åbent

Algade 469700 Brønderslev

Guldsmedien

Kirkegade 186700 Esbjerg

C. Antonsen Guld- og Sølvsmedie

Åbent

Vestergade 365000 Odense C

Charlotte Larsen Fine Jewellery

Åbent

Gammel Kongevej 39L1610 København V

Juveler Jonsen's Eftf. ApS

Algade 435500 Middelfart

Raj Juveler

Nørrebrogade 412200 København N

JMT -Juveler Jeanette Munch Thomsen

Nordre Fasanvej 14A, 1. sal. tv2000 Frederiksberg

Juveler Jonsén Eftf.

(5)

Algade 435500 Middelfart

Mikael Jacobsen

Ottrup Bakker 99520 Skørping

Hans Helverskov Juveler ApS

Åbent

(5)

Holbergsgade 19 c1057 København K

Holmer Guld Sølv Ure

Åbent

Herlev Torv 192730 Herlev

Guldsmed Surel

Vestergade 345000 Odense C